Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Gisele se synem v parku: Ze sexy topmodelky mamka!

25. září 2010 | 08:11

Supermodelka Gisele Bündchen si naplno užívá mateřství. Ač za celý život nafotila mnoho profesionálních snímků, ty, na kterých je se svým synem Benjaminem v parku, jsou rozhodně nejkrásnější. Modelka si na nich užívá se synkem každou chvíli a je šťastná, že je maminka.

Gisele si den s pár přáteli a synem Benjaminem v Hudson River Parku v New Yorku užívala. Veškerou pozornost věnovala devíti měsíčnímu synkovi, kterého má s americkým hráčem fotbalu Bradym. Co chvíli ho laskala, objímala, dávala mu pusinky a chovala ho v náručí. Zdá se, že světoznámá brazilská kráska je ještě lepší maminkou, než modelkou.

Jako máma

Gisele na Benjaminem dělala spoustu různých obličejů, hrála s ním letadýlko a stále mu zpívala. Role matky ji svědčí. Také po ní hodně dlouho prahla a několikrát se svěřila, že touží být alespoň z části tak dobrou mámou, jako je ta její. Sama modelka německého původu totiž pochází z velké rodiny. Její matka vychovala šest dcer.

„Celý život jsem pozorovala, jak máma postupně vychovává všechny mé sestry. Oddala rodině celý svůj život. Je mi velkým vzorem,“ svěřila se Brazilka. „Máma je důvod, proč si myslím, že žena je duší rodiny. Její hlavní esencí. Doufám, že pomůže vychovat i mé děti.“

Nevlastní syn

Ač má kráska s fotbalistou Tomem Brady zatím jen jedno dítě, pár si přeje mít co nejdřív dalšího potomka. Bündchen je také na půl úvazku maminkou Tomova syna Johnnyho, kterého přivedla na svět Bradyho bývalá přítelkyně v době, kdy už delší dobu chodil s Gisele.

„Pár týdnů poté, co jsme spolu začali chodit, Tomova bývalá oznámila, že s ním čeká dítě,“ vypráví Gisele. „Byl to rozhodně velký šok pro nás oba. Myslela jsem si, že s Tomem prožívám romantickou pohádku najednou přišla studená sprcha!“

Gisele se ale s nevlastním potomkem vyrovnala skvěle. S Benjaminem a Johnnym tráví co nejvíc času. Johnny s tatínkem a náhradní mámou tráví každý druhý týden. „Je to malý andílek. Strašně rád se mazlí a pořád se chce chovat. Jsem Šťastná, že se o něj můžu starat a že patří do mého života. Ale samozřejmě respektuji, že nejsem jeho máma,“ nechala se slyšet topmodelka.

Autor: amp