Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Dojemné! Topmodelka Gisele Bündchen poprvé ukázala dceru

8. ledna 2013 | 15:00

Jedna z nejžádanějších a nejlépe placených topmodelek světa, brazilská modelka Gisele Bündchen (32), se pochlubila měsíční dcerkou.

O své štěstí se Gisele podělila s fanoušky na svém profilu na sociální síti. Z dojemné fotografie doslova sálá něha, štěstí a mateřská láska.

„I když se snažíme naučit naše děti všechno o životě, jsou to právě ony, kdo nás učí, o čem život ve skutečnosti je,“ připsala modelka pod snímek.

Na nádherné černobílé fotografii s dcerkou v náručí vypadá jindy svůdná a sexy kráska jako Panna Marie.

O své štěstí se Gisele podělila i se svými fanoušky.
Autor: Facebook.com

Nejde však tak úplně o první fotku malé Vivian. Jen dva dny po porodu zvěřejnila Gisele fotografii dceřiny malé ručičky ve své. Oznámila tak světu, že se už podruhé stala matkou.

"Jsme šťastni, že jsme znovu mohli zažít zázrak zrození a navždy zůstaneme vděčni za příležitost být rodiči dalšího andílka. Vivian Lake se narodila doma 5. prosince. Je zdravá a plná života," připsala hrdá novopečená maminka.

Už dva dny po porodu zveřejnila Gisele na svém profilu fotografii dceřiny malé ručičky ve své.
Autor: Facebook.com

Otcem malé Vivian je hráč amerického fotbalu Tom Brody (34), za kterého je Gisele vdaná od dubna roku 2009. S ním modelka vychovává už syna Benjamina Reina (3).

Na pláži se synem Benjaminem
Autor: profimedia.cz

"Mým životním snem je mít dítě, ale bohužel to nezáleží jen na mně, ale i na mém partnerovi," posteskla si v době, kdy chodila s hollywoodským hercem Leonardem DiCapriem. Po pěti letech bouřlivého vztahu se s ním však rozešla, protože přestala věřit, že si ji někdy vezme.

A jak je patrné, udělala dobře! S Tomem a svými dětmi je teď skutečně šťastná.