Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Gisele Bündchen: Vyzáblá kráska miluje hamburgery

2. května 2010 | 16:21

Příroda není spravedlivá, napadá asi nejednu ženu při pohledu na brazilskou modelku Gisele Bündchen (29). Přestože se ráda láduje hamburgery, může se pochlubit velmi štíhlou postavou a útlým pasem. A protože má i krásná pevná ňadra a dlouhatánské nohy, určitě patří k největším sexbombám světového modelingu.  NEJ má ale tahle kráska mnohem víc! Jaké je je její deset nej?

1. NEJlépe placená topmodelka

Na rozdíl od jiných modelek, které živí jedna nebo dvě velké reklamní smlouvy, Gisele má podepsány ročně třeba dvě desítky takových skvělých kšeftů.  Spolupracuje, či v minulosti spolupracovala např. s firmami Christian Dior, Dolce & Gabbana, Versace, Ralph Lauren, Zara, či Louis Vuitton. Guinessova kniha rekordů ji uvádí jako nejbohatší topmodelku sběta. Její roční příjmy se odhadují na půl miliardy korun.

2. NEJlepší kšeft

Slavná modelka je tváří kolekce dámských žabek a sandálů značky Ipanema.  Ročně jí tenhle báječný kšeft hodí 6 miliónů dolarů (120 miliónů korun).

S pestrými křídly bojuje Gisele proti kácení amazonských pralesů
Autor: časopis Photo a abl

3. NEJméně skromná

V květnu 2007 Gisele odstoupila od kontraktu se slavnou značkou prádla Victoria's Secret. Důvod? Kráska požadovala zvýšení svého ročního honoráře ve výši 5 milionů dolarů (100 milionů korun).

4. NEJkrásnější máma

Osmého prosince loňského roku porodila prvorozeného syna Benjamina. Těsně po šestinedělí nafotila kampaň pro brazilskou značku Colcci. A před pár dny se její perfektní postava objevila i na titulu dubnového čísla magazínu Vogue.

356143:gallery:true:true

5. NEJlehčí porod

Gisele se nechtěla při porodu stresovat nemocničním prostředním, takže se rozhodla porodit doma. Když přišla její chvilka, ulehla do vany s vodou a po osmi hodinách, jak sama říká bezbolestně, porodila zdravého chlapečka.

6. NEJhezčí prsa?

Fotografie Gisele v plavkách, či odvážných róbách naznačují, že  je obdařena mimořádně krásnými ňadry. Celé poprsí ale ještě žádnému fotografovi neukázala. „Musím si přece nechat nějaké tajemství pro partnera!" vyvětluje svou cudnost.

7. NEJvětší láska

Od roku 2006 chodila modelka s hezounem a slavným hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym (32). Láska přerostla do manželství, které oba stvrdili církevním obřadem v kostele v Santa Monice loni v únoru. Svatbu si pak pohledný pár zopakoval o dva měsíce později v Kostarice.

Gisele Bündchen
Autor: Internet

8. NEJslavnější exmilenec

Slavnějšího přítele než filmovou hězdu Leoparda DiCapria, snad Gisele ani mít nemohla. Chodili spolu pět let a občas to byl pěkně divoký vztah po italsku. Do ženění se Leonardovi vůbec nechtělo, což Gisele těžce snášela a bárka jejich vztahu nakonec narazila na skaliska a potopila se. Na klamání se pak snažila zapomenout v náruči opáleného profesionálního surfaře Kellyho Slatera.

9. NEJvětší rodina

Gisele pochází z největší rodiny ze všech světových topmodelek. Má pět sester - Raquel, Grazielu, Gabrielu, Rafaelu a Patrícii. Její rodiče Valdir a Vania jsou původem z Německa, proto se správně její příjmení píše s »ü«. Gisel se narodila v malé brazilské vesničce Tres de Maio, která prý dřív vůbec nebyla na mapě! Dostala se tam, až když se Gisele proslavila…

10. NEJmilejší hamburger

Brazilský modelingový agent objevil Gisele v jednom restaurantu rychlého občerstvení, když se cpala hamburgerem. Bylo jí tehdy 14 let a do Rio de Janeiro přijela na školní výlet. Její vášeň pro hamburgery a podobné nezdravé pochoutky se ale na její postavě neprojevila. Naopak, vždy byla hubená až vyzáblá. Ne náhodou se jí přezdívalo Kostra, nebo také Olive Oylová podle tyčkovité přítelkyně Pepka námořníka.

 

Autor: Václav Suchan, amp