Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Schiffer kočár nepotřebuje, dceru nosí na rukách

Claudia Schiffer kočárek pro svou měsíční dceru nepotřebuje. Nosí ji jen tak v dece v náručí
24. června 2010 | 06:10

Starostlivá máma Claudia Schiffer (39) kočárek pro svou měsíční dcerku Cosimu Violet Vaugh Drummond nepotřebuje. Když s ní jde ven, nese ji ochranitelsky v náručí. Vůbec poprvé ji teď ukázala fotografům.

Fotografové Claudii ‚nachytali‘ během ranní procházky v Londýně, nedaleko jejího bytu. Claudia dcerku, která se narodila 14. května, držela v náručí. Nepotřebovala žádný kočárek nebo nosítko. Jen velkou měkkou deku, do které svůj nejvzácnější uzlíček zabalila.

Cosima je modelčino třetí dítě, což si sama náležitě užívá. Do práce se nikterak nežene, ačkoli by na molo či před objektiv klidně mohla už teď. Na slavné modelce totiž není vidět ani kilo navíc. Přesto na procházku vyrazila v rozevlátých lehounkých šatech, s nedbale přehozenou šálou. Vzhled romantické hippie doplnila koženým ‚somradlem‘, na nohy obula své oblíbené kotníčkové botky.

Claudia Schiffer kočárek pro svou měsíční dceru nepotřebuje. Nosí ji jen tak v dece v náručí
Autor: profimedia.cz

Rodina má přede vším přednost

Supermodelka se v nedávném rozhovoru přiznala, že manželství a mateřství zcela změnilo její přístup k životu. „Dřív jsem pracovala každý den. Neznala jsem víkendy, neměla jsem minutu dovolené. Ale když jsem potkala manžela, řekla jsem si: Tak tohle je opravdu důležité. Už nikdy nebudu pracovat o víkendech,“ prozradila na sebe Claudia. „A když se k tomu přidaly děti, začala jsem být mnohem opatrnější. Práce modelky je fajn, protože pracuji den tady, dva dny tam. Nikdy nejsem pryč příliš dlouho,“ popsala své pracovní tempo Schiffer.

Claudia se svým manželem, britským režisérem a producentem Matthew Vaughem (39) vychovávají sedmiletého syna Caspera a pětiletou dceru Clementinu. Jméno pro benjamínka vybírala celá rodina společně. Vychází z řeckého slova kosmos, které znamená řád.

Chce zpět do Německa

Přestože rodina v současné době žije v Londýně, Claudia se nechala slyšet, že by nějaký čas chtěla strávit ve svém rodném Německu. Právě tam totiž její muž v současnosti natáčí nový film. Kromě londýnského bytu vlastní modelka také rozsáhlé sídlo v Coldham Hallu v anglickém hrabství Suffolk.

Autor: šim