Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Claudia Schiffer: Bříško už se kulatí...

23. března 2010 | 12:29

Topmodelka Claudia Schiffer (39) čeká své třetí dítě. Porodit by měla už v květnu a na jejím bříšku je to znát - předvedla ho na evropské premiéře filmu Kick-Ass.

Schiffer na premiéru zavítala se svým manželem, britským producentem a režisérem Matthewem Vaughnem, který má Kick-Ass ´na svědomí´. Na sobě sice měla šaty s geometrickým vzorem, který poutal pozornost, leckterému fanouškovi však nemohlo uniknout to, že bříško pod nimi už je pěkně zakulacené.

Populární manželé už spolu vychovávají šestiletého syna Caspara a pětiletou dcerku Clementine. Další sourozenec jim přibyde v květnu. Podle britského deníku Daily Mail by to měla být holčička!

Modelka o svém třetím těhotenství poprvé promluvila v lednu prostřednictvím své mluvčí. "Jsem nadšená, že se naše rodina opět rozroste," poznamenala Schiffer, která se za Vaughna provdala v roce 2002.

Na premiéře filmu Kick-Ass však bylo však celé trio maminek v očekávání! Schiffer doplňovala filmařka a fotografka Sam Taylor-Wood (42) a manželka britské kulinářské celebrity Jamie Olivera Jules. Na premiéru zavítal i zarostlý Brad Pitt. Do jeho početné rodinky, která čítá 3 vlastní a 3 adoptované děti, mají ale Claudia s Vaughnem ještě pořád daleko...

Autor: INT, pal