Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vyzáblá Claudia Schiffer na titulce září, na ulici děsí

7. června 2011 | 10:13

Topmodelka Claudia Schiffer (40) vypadá na fotkách v prestižním módním časopise nádherně. Zřejmě však jde o práci šikovných grafiků. Její křivky jsou totiž už dávno tytam. Kráska dnes připomíná spíš chodící kostru.

Čtyřicetiletá supermodelka se doslova ztrácí před očima. Z krásné ženy, která svou blonďatou hřívou, pronikavě modrýma očima a plnými prsy uchvátila tisíce mužů i žen, zbyl už jen pouhý stín. Během pár měsíců se z ní stala doslova chodící kostra.

Na vině je nevěrný manžel

Spekulovalo se o nemoci. Okolí jí podezíralo z anorexie. Důvod rapidní ztráty váhy je však mnohem prozaičtější. Za vším je s největší pravděpodobností nevěrný manžel. Čtyřicetiletý britský režisér Matthew Vaughen, se kterým má Claudia tři děti, je údajně utajovaným otcem dítěte, které čeká herečka January Jones.

Třicetiletá Jones minulý měsíc oznámila, že je těhotná. Jméno otce však neuvedla. Rozproudila tak množství dohadů. Zahrála si totiž v Mattthewově novém filmu X-Men: První třída. A podle blízkých zdrojů s ním měla během natáčení velmi intimní vztah.

Kráska se ztrácí před očima

Německá modelka se podezřením trápí. V minulosti nikdy nebyla tak extrémně štíhlá. Z ženy, která od devadesátých let patřila k těm nejkrásnějším, zbyl už jen pouhý stín. Její svůdnost vyprchala. Kvůli obrovskému váhovému úbytku přišla o svá plná ňadra. Tenké ruce a nohy jí na kráse rozhodně nepřidávají.

Neodolatelná supermodelka, které se objevila na titulních stránkách více než pěti set magazínů po celém světě, měla smlouvy s těmi nejprestižnějšími módními domy a její každoroční kalendář je jeden z nejprodávanějších na světě, tak možná brzy přijde o svou pověst.

Autor: Lenka Chvostová, INT