Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Michal David je dědeček: Narodil se mu vnuk Sebastian

Michal David se stal dědečkem
28. května 2010 | 16:42

Michal David se stal dědečkem. Jeho dcera Klára kvůli zdravotním komplikacím předčasně přivedla na svět zdravého chlapečka. Dostal jméno Sebastian David. Má 2,62 kg a měří 46 cm.

Ve čtvrtek se Kláře udělalo zle a dostala těhotenskou žloutenku. Měla špatné výsledky jaterních testů. Když jí otec, hitmaker Michal David odvezl do porodnice U Apolináře, lékař doporučil okamžitý císařský řez, aby nebezpěčí nebyla vystavena ani maminka, ani dítě.

„Všechno proběhlo dobře a já jsem neskonale šťasný,“ přiznal pro Blesk.cz dojatý David. U porodu byl on i jeho žena Marcela, která když poprvé sevřela v náručí své vnouče, byla podle slov Michala Davida nejšťastnější na světě.

Otec o synka nemá zájem

Jediný, kdo u porodu chyběl, byl otec dítěte. Ten se otcovské role i odpovědnosti zřekl. Studuje v Mnichově a o ženění nechce ani slyšet. Lukáš údakně prohlásil, že se necítí zralý na to stát se otcem a manželem.

"Co mám na to říct? Mám na něj vztek. Klárka ale obavy mít nemusí. O vnoučka i dceru se postarám vzorně,“ řekl Michal a dodal: "Věřím, že si Klárka někoho bezvadného najde i s dítětem."


Autor: mir, on, amp