Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hanka Kynychová: Plastika prsou, očí a botox!

Hanka Kynychová
21. dubna 2010 | 11:44

Slavná cvičitelka Hanka Kynychová se nechala vylepšit u plastického chirurga! Úpravu zevnějšku si dala jako dárek k narozeninám.

Populární cvičitelky Hanka Kynychová nedávno oslavila už 42. narozeniny. „A při této příležitosti jsem si nechala udělat plastiku očí a napíchat si botox. Už před časem jsem byla na plastice prsou, která prostě už přestala být taková, jaká bývala,“ bez vytáček přiznala Kynychová.

„Plastiku nevnímám vůbec jako nějaký problém. Jsem matka od tří dětí, neustále pracuju, cvičím, natáčím a to se přece někde musí projevit. Já měla štěstí, že u mě se to projevilo až po čtyřicítce,“ tvrdí slavná cvičitelka.

Ta ovšem dostala k narozeninám i jiné dárky než plastiku. Třeba stejné body, jaké proslavila ve svém klipu zpěvačka Madonna. „Módu mám moc ráda, ale většinou na ní vůbec nemám čas. Teď, když jsem měla po operaci stehy a nemohla jsem cvičit, více jsem se zaměřila na sebe a stihla jsem spoustu věcí,“ říká Kynychová.

S operací spěchala i kvůli nadcházející autogramiádě své knihy. „Šla jsem pod kudlu hned po oslavě narozenin, aby se modřiny do autogramiády zahojily,“ vysvětlila.

Autor: efk