Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vymře Hollywood na anorexii? Podlehla i šťabajzna Catherine Zeta-Jones!

21. ledna 2010 | 07:56

Co se to s hollywoodskými kráskami děje? Vyhublou troskou se stal i symbol ženství, půvabně vnadná Catherine Zeta-Jones (40), která svému času pobláznila a zkrotila chronického záletníka Michaela Douglase.

Catherine je v současné době hlavní hvězdou broadwayského muzikálu Malá noční hudba. Každodenní tancování a zpívání jí dává pořádně zabrat!Během pěti týdnů, co v představeních účinkuje, ztratila rapidně na váze. A doufejme, že už další kila na oltář slavné Broadwayi nepřinese!
Černé upnuté šaty, v nichž herečka v talkshow vystoupila, odkrývaly vystouplé klíční kosti, kostnatá zápěstí a vychrtlé žilnaté nohy. Catherine vypadala až odpudivě. V dekadentní hitparádě anorektiček by mohla soutěži o prvenství s Victorií Beckham a jí podobnými. Kdy manžel Douglas zakročí?!

Catherine byla vždy proslulá svými dokonale svůdnými křivkami. Veřejnost proto zůstala v šoku, když Zeta –Jones v noční talkshow Davida Lettermana vypadala jako vychrtlina...

„Co se to s Catherine stalo? Mají snad s Douglasem krizi? Tohle byla vždycky holka krev a mlíko. Je snad nemocná,“ spekulovali její fanoušci. Nic takového. Příčinou (a věřme tomu) je práce.

Autor: pal