Pondělí 16. září 2024
Svátek slaví Ludmila, zítra Naděžda
Zataženo, déšť 16°C

Vendulka utěšitelka slaví 60! Jaký je osud Evy Jeníčkové podle čísel a hvězd?

5. srpna 2024 | 05:02

Kdo by to byl řekl, že krásná Marika z filmu Sněženky a machři a vyzývavá Vendulka utěšitelka z komedie Jak básníci přicházejí o iluze už slaví šedesátku! Vypadá totiž stále skvěle, jako by vůbec nestárla. Co o jejím datu narození říká astrologie a numerologie?

Šla si za svým snem

Eva Jeníčková pochází z Čech, ale osud ji zavál do zahraničí, kde zakotvila především v Americe. Málokdo ví, že hrála už v 15 letech, a to v československo-bulharském koprodukčním snímku Tři od moře z roku 1979 podle scénáře Jiřího Melíška. Ve filmu kromě Evy můžete vidět také mladého Igora Chauna. Na své cestě domů od moře děti zažijí spoustu dobrodružství a v hlavní roli je i spousta melounů. My všichni ale známe Evu Jeníčkovou spíše z role v „Básnících”, anebo z filmu Sněženky a machři, v jehož pokračování si po boku svých kolegů Michala Suchánka a Jana Antonína Duchoslava zahrála také po 25 letech.

VIDEO: Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Film, který kritika tvrdě strhala, po letech krásně uzrál

Video se připravuje ...
Dědictví aneb Kurvahošigutntág. Film, který kritika tvrdě strhala, po letech krásně uzrál • VIDEO: Videohub

Objevila se ale i v pokračování „básnické série” Jak básníci čekají na zázrak z roku 2016 a spoustě dalších českých filmů a seriálů, kde hrála spíše vedlejší menší roličky. Znát ji můžete též z filmu Rumburak z roku 1984, kde si zahrála hlavní roli mladé krasobruslařky Helenky. Tato umělecky nadaná herečka, tanečnice i sochařka si totiž nakonec budovala svou kariéru hlavně v zahraničí.

V osobním životě ale neměla moc velké štěstí: byla vdaná za instruktora bojových umění Marka Mikitu a také režiséra Viktora Tauše, s nímž se rozešla poté, co začal randit s herečkou Klárou Melíškovou. Děti Eva Jeníčková nemá. A co o jejím osudu říkají čísla a hvězdy?

Na prvním místě svoboda a nezávislost

Eva Jeníčková se narodila 5. dne v měsíci. Tito lidé se jen velmi neradi vzdávají své nezávislosti, mají skvělé jazykové nadání a komunikační schopnosti, bývají z nich dobří moderátoři, překladatelé či spisovatelé, nevyhýbá se jim ani výtvarný talent, což Eva prokázala tím, že se věnuje sochařství.

„Pětky” ale také velice rády cestují a často je osud zavane daleko od svého původního bydliště, což byla u Evy Amerika. Tito lidé mají výrazný temperament, jsou impulzivní, silně emocionálně založení, svobodomyslní a nikdy a za žádnou cenu se nenechají ničím a nikým ve svém životě omezovat. Jsou nesmírně aktivní a činorodí, rádi cestují a poznávají vše nové, rozhodně nesedí doma a nečekají na zázraky, ale sami jdou svému osudu s hrdostí a odvahou naproti.

Eva oslnila svou krásou čtenáře pánského časopisu
Autor: Playboy

Vášeň, hrdost, temperament

Velkou hrdost, temperament i charisma Eva získala i jako zrozenec zářivého a umělecky nadaného Lva, který potřebuje být viděn a slyšen. Ženy Lvice rády vyzývavě vypadají a mohou se pyšnit krásnou hřívou, která byla vždy pro Evu typická. Tyto ženy dlouho vypadají skvěle a patří mezi nejatraktivnější z celého zvěrokruhu až do velmi vysokého věku. Jsou vášnivé a hodně sexuálně založené. Eva Jeníčková totiž vždy platila za jakousi sexbombu a určitě je za ni považována nadále.

Stále se těší i dobrému zdraví, jen omezení a dlouhodobé vážné zdravotní problémy ji přineslo napadení čtyřmi pitbuly v roce 2018, což vyžadovalo nákladnou léčbu. Dnes je již Eva v pořádku.

Nenaplněná touha po rodině

Životní číslo 6 (získáme jej součtem všech čísel celého data narození) a stejně jako postavení některých planet ve znamení Raka však ukazují, že kromě své nezávislosti a nezkrotného temperamentu Eva ve skrytu duše velmi touží po lásce, sounáležitosti, rodinném životě, klidu a dětech. To jí bohužel nevyšlo, neboť Eva děti nemá a manželství se ji rozpadla. Může však svou energii vkládat do umělecké tvůrčí činnosti, což také odpovídá založení osob s životním číslem 6.

Ze všeho nejvíce si Eva přála stát se herečkou, a to se jí také splnilo. V USA si zahrála v mnoha různých filmech, seriálech i muzikálech, kde poznala slavné celebrity, komu se tohle jen tak poštěstí? Není ani vyloučeno, že třeba jednou o svém životě napíše knihu.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.
Související články