Pátek 28. června 2024
Svátek slaví Lubomír, zítra Petr a Pavel
Polojasno, bouřka 29°C

Oslavenkyně Tereza Pergnerová a Pavla Tomicová. Co mají společného? Hvězdy mají jasno!

25. června 2024 | 05:00

Co mají společného Tereza Pergnerová a Pavla Tomicová? Narozeniny ve stejný den a život jako na houpačce – co na to říkají hvězdy?

Oblíbená moderátorka Tereza Pergnerová slaví padesátku. Je to neuvěřitelné, ale doby, kdy holdovala drogám či se nechala nafotit nahá, jsou dávno pryč a Tereza zestárla, zmoudřela a kromě moderování vztahových pořadů a reality show žije poklidným rodinným životem. Stále je krásná, veselá, laskavá k lidem a se srdcem na dlani. Narodila se ve znamení Raka, 25. června. Stejné datum nese ale také svérázná herečka Pavla Tomicová, která rovněž neměla v životě na růžích ustláno. Co mají obě ženy společného a jak vnímá jejich datum narození astrologie a numerologie?

VIDEO: Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku! 

Video se připravuje ...
Tereza Pergnerová poprvé o synovi: Samuel (22) maká v Rakousku! • VIDEO: Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Srdcem za lepší svět

Začněme Terezou Pergnerovou. Jako citlivý Rak má neskutečnou empatii a sociální cítění, což vždy ve svém přístupu k lidem ukazovala. Její extrémní citlivost ji ale v životě několikrát přivedla na scestí. Třeba když obtížně zvládala osobní a rodinné problémy, slávu a pozornost médií i svou drogovou závislost, která pro ni představovala jistý únik. Tereza má však také vysokou hrdost, čest, morálku a vnitřní sílu, která jí nakonec pomohla odlepit se ode dna, postavit na vlastní nohy a využít lépe svůj velký talent a potenciál. Jako typický Rak silně prožívá jakékoli křivdy a nespravedlnosti, planeta Mars postavená ve znamení Lva jí umožňuje aktivně bojovat za lepší svět i umět se prosadit a zviditelnit.

Tereza je v zásadě introvert, chrání si své soukromí a rodina i její děti jsou pro ni svaté. Vyrovnat se s vlastní minulostí i tím, že o jejím soukromí ví celý svět, pro ni muselo být těžké a jen díky své bezprostřednosti a otevřenému vyjadřování emocí si získala mnohé sympatie svých fanoušků. Osud jí dost naložil, datum narození i postavení planet ukazují, že musela čelit mnoha traumatům a citlivým záležitostem.

Trápení kvůli manželovi

Pavla Tomicová, rovněž narozená 25. června, avšak jiný rok, je oblíbená a svérázná komediální herečka, hvězda seriálů Zoo a Ulice, původně učitelka a loutkoherečka, kterou jsme znali v poněkud oplácanější, avšak velmi sympatické podobě. Její fanoušky tak velmi překvapilo, že za poslední dobu zhubla neuvěřitelných 35 kilogramů. Příčinou byl velký stres z rozpadu vztahu s Pavlem Malým, jenž ji skoro po dvaceti letech manželství opustil kvůli o přibližně dvacet let mladší herečce Kristýně Kociánové, kterou můžete znát například ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, v němž si zahrála sestřičku Mirku. S Pavlou pak hrála v seriálu Slunečná a těžko by někdo čekal, že zrovna Pavle její herecká kolegyně odvede manžela.

Aby toho nebylo málo, Kristýně Kociánové a Pavlovi Malému se narodil syn, a Pavle zbyly jen oči pro pláč. Už v minulosti po deseti letech skončilo její první manželství, protože se ukázalo, že její tehdejší manžel je gay. Zdá se, že Pavla na muže vůbec neměla štěstí a se samotou se tato stárnoucí herečka vyrovnávala jen těžce. Podle horoskopu je Pavla velmi tvrdohlavá, rázná a temperamentní, má velkou výdrž v dosahování svých cílů, velký smysl pro humor a někdy je jako neřízená střela. Má se naučit postavit sama za sebe a otevřít se druhým. Je velmi pracovitá, má ráda svůj klid a obtížně snáší změny, na které není připravená. Diváky si získala svou otevřeností a svérázností. Uspěla také v taneční soutěži StarDance, kde se umístila na druhém místě.

Jací jsou lidé narození ve znamení Raka?

Raci bývají velice citliví a zranitelní, křivdy v nich dlouho zůstávají a jen velmi těžko druhým odpouštějí. Také mají problémy se žaludkem a trávením, trpí na poruchy přijmu potravy nebo ze stresu střídavě hubnou a tloustnou. Obecně mají mnozí Raci velké sklony k nadváze, až obezitě, protože stres často zajídají jídlem a sladkostmi, anebo nejí vůbec či jen velmi málo.

Pavla Tomicová i Tereza Pergnerová mají opravdu velký temperament, vášeň a srdečnost, jsou velice spontánní, upřímné a empatické k druhým. Jsou to srdcařky a osobnosti, které říkají to, co si myslí a cítí. Jejich extrémní citlivost však pro ně může být nevýhodou, protože se samy musejí srovnávat se svou vnitřní bolestí nebo pocity křivdy, které život přináší. Znamení Raka obecně charakterizuje zranitelné jedince, kteří mají velký smysl pro rodinu, milují děti a láska v jejich životech hraje velkou roli. Mezi jejich záliby patří i láska k přírodě a zvířatům, historie nebo knihy.

Numerologie o lidech narozených 25. dne v měsíci

Obě ženy se narodily 25., což v numerologii ukazuje na komplikované číslo přinášející v životě nejedno zklamání a nutnost čelit tíživé realitě. 25. dne v měsíci se rodí extrémně citliví lidé, pro které jsou nesmírně důležité partnerské vztahy. Každou zradu a zklamání v této oblasti velmi těžce prožívají, jsou přirozeně žárliví a svůj protějšek si pečlivě hlídají. Obtížně snášejí samotu. Jsou však velmi talentovaní, empatičtí, svobodomyslní a temperamentní. Osobní svoboda ducha a svoboda myšlení, to je pro ně velice důležité. Bývají však někdy více citově rozervaní, psychicky labilní a mívají sklony k závislostem. Velmi se též zajímají o vliv emocí na zdraví člověka, psychologii a oblast zdraví či ezoteriky.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.
Související články