Pátek 28. června 2024
Svátek slaví Lubomír, zítra Petr a Pavel
Polojasno, bouřka 29°C

Eva Perkausová (30): Vracím se na Primu, přijdu trochu i na jiné myšlenky

23. června 2024 | 06:02

Eva Perkausová (30) vyrazila spolu s manželem Ivanem Heckem na světové finále soutěže Elite Model Look. Krásná moderátorka tak promluvila nejen o svých zkušenostech s modelingem, ale také o tom, kdy se vrací na Primu a jak zvládá mateřství.

V minulosti sexy blondýnka například fotila i pro známý magazín Playboy. „S fotomodelingem zkušenosti mám, takže to mě když je příležitost i baví. Je to spíš takový koníček,“ řekla Blesku pro ženy Primácká kráska s tím, že přehlídková mola by obsadit prý kvůli své výšce nemohla. „Neříkám, že by mě to nebavilo, ale je to záležitost, kterou vím, že bych kvůli své výšce nemohla splňovat,“ dodala na světovém čtyřicátém galavečeru finále prestižní soutěže Elite Model Look.

VIDEO: Eva Perkausová 5 měsíců po porodu: Tělo jako před porodem a velký stesk!

Video se připravuje ...
Eva Perkausová 5 měsíců po porodu: Tělo jako před porodem a velký stesk! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Eva je dvojnásobná maminka. První syn Killian se jí narodil koncem roku 2022 a letos v lednu přivítala na svět druhého Ariana, a tak se doma rozhodně nenudí. „Už jsme se tak nějak všichni sehráli a musím fungovat. Ono to vlastně ani jinak nejde. Ať má člověk jedno děťátko, dvě nebo tři, tak prostě to fungování tam musí být. Přiznávám, že je to ale náročné,“ svěřila se Perkausová s tím, že brzy mateřské povinnosti z části zahodí, protože odletí na dovolenou, kde si dopřeje relax. „Letos poprvé pojedeme ve vícero lidech. Vezmeme maminku a tchyni, takže s sebou budeme mít pomocnice,“ uvedla sexy moderátorka a dodala, že je z toho celého lehce neklidná. „Jsem z toho docela nervózní. Mamce jsem vše připravila, aby věděla, co jim má v jakou hodinu dát k jídlu. Kdyby se cokoliv dělo, jsem na telefonu, ale mamka vychovala tři děti a zvládá vše na výbornou.“

Na přelomu začátku a konce prázdnin se vrací na Primu!

„Strašně moc se těším. Já to říkám všude, že je to práce, která mě baví, a je to jeden z prvků, proč se na Primu těším,“ řekla Perkausová, která prý navíc alespoň vypadne z běžného mateřského koloběhu. „Také částečně vypadnu z toho denního rituálu, kdy stále doma jen lítám kolem kluků a přijdu i trochu na jiné myšlenky.“

Věděli jste, že…

Předtím, než se rozená Pražačka Eva Perkausová začala objevovat na Primě se okrajově věnovala modelingu, kdy dvakrát pózovala pro pánský časopis Playboy a v roce 2014 účinkovala ve filmu Modelky s.r.o.

Eva jeden čas tvrdila, že chodí s moderátorem Tomášem Krausem. Zkoušela to také na fotbalistu Václava Kadlece. Štěstí se na ni usmálo až s jesenickým podnikatelem Karlem Kubou, kterého přebrala své nevlastní sestře Monice. Karel Kuba byl později zadržen a umístěn do vazby kvůli údajným finančním machinacím. Eva má také bratra Sebastiana Perkause. S manželem Ivanem Hecko, se zasnoubili v dubnu 2021. Své ano si řekli 12. ledna 2022, pár dní poté, co oslavili páté výročí. Svazek manželský stvrdili před oltářem na ostrově Mauricius.

Autor: Monika Vráblíková
Video se připravuje ...