Pátek 21. června 2024
Svátek slaví Alois, zítra Pavla
Oblačno, bouřka 30°C

Eliška Bučková (34): Už trochu tuším, kdy bude svatba!

21. května 2024 | 05:01

Miss České republiky 2008, modelka Eliška Bučková, před třemi lety započala vztah s prodejcem aut Radkem Váchou, který tajila, protože byl ženatý. Podnikatel manželku, s níž má dva syny, opustil a začal žít s Eliškou. Dnes už to jsou tři roky, co je pár spolu, a vzhledem k tomu, že už je Vácha rozvedený, svatbě nic nebrání.

Bude to mít těžké!

„Už mi pár prstýnků koupil, ale ještě nepoklekl. Má to hodně těžké, protože jsem mu řekla, že to nesmím tušit, chci to opravdu jako překvapení. Já bohužel najdu úplně všechno, a tak všechno hned zjistím. Jsem takový detektiv, a navíc poslouchám i krimi podcasty, takže dost praktik ovládám. Chci ale moment překvapení,“ svěřila se bývalá královna krásy, která s partnerem nechyběla na křtu knihy Jitky Klett Oblečená životem, jíž je jednou z patnácti kmotrů.

VIDEO: Modelka Eliška Bučková: Zvrat ve vztahu se ženáčem! 

Video se připravuje ...
Modelka Eliška Bučková: Zvrat ve vztahu s ženáčem! • VIDEO: Markéta Reinischová

Eliška si s Radkovými dětmi velmi sedla. „Naštěstí mám zkušenosti z dětských táborů, které jsme pořádala, takže jsem si ke klukům rychle našla kamarádský vztah. Jsem pro ně maceška a díky nim jsem i přibrala. To, co společně dokážeme sníst, je neskutečné, ale vůbec mi to nevadí,“ prozradila bývalá bojovnice s anorexií.

34letá kráska má čtyři sourozence a chodila na Základní školu ve Strážnici. Poté začala studovat Arcibiskubské gymnázium v Kroměříži, ale po druhém ročníku studium přerušila. Přešla na Střední odbornou školu ve Strážnici, kde vystudovala kosmetiku.

V roce 2008 vyhrála soutěž Česká Miss a ve stejném roce reprezentovala Českou republiku na Miss Universe, kde obsadila 11. místo z 80 soutěžících. V roce 2010 se dostala do TOP 10 ve světové soutěži Top Model of the World a od roku 2019 působí na pražské muzikálové scéně v Divadle Broadway. Hraje a zpívá v muzikálu Hamlet: The Rock Opera.

Svatba do 5 let!

Říká se, že partnerský vztah by se měl po třech letech vztahu posunout o svatbu, aby partneři neusnuli na vavřínech. „To je samozřejmě otázka na něj. Já ale doufám, že zásnubní prstýnek můžu očekávat snad do pěti let! Ráda bych si totiž dala na svatbu svatební šaty, ne kostým,“ řekla Blesku pro ženy modelka s tím, že chce nejdříve svatbu, a až pak děti. „Já vždy říkám: Nejdřív kostel, potom postel.“

Věděli jste, že…

Eliška Bučková pochází z obrovské rodiny. „Abychom se všichni vešli ke stolu, tak přinášíme do domu velký stůl z terasy. Je nás hodně. Dvě sestry jsou vdané, mají každá po dvou dětech, nejmladší sestra má partnera. Sedíme všude, kde se dá. Při těch příležitostech se u nás pak vaří na kvantitu. Maminka vyndá hrnce podobné těm ze školních jídelen a my, holky, jí u plotny pomáháme. Například na Vánoce děláme polévku v jedenáctilitrovém kastrolu, což je takový náš standard.“

Autor: Monika Vráblíková