Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nová komedie Lítá v tom. Co řekli o svých rolích Kryštof Hádek a Kristina Svarinská?

18. prosince 2023 | 10:24

Kryštof Hádek a Kristina Svarinská lítají v jedné nevinné lži, která strhne lavinu nedorozumění. Hlavní hrdina přemluví svou těhotnou sousedku a bývalou striptérku, aby jednou jedinkrát sehrála jeho přítelkyni. Před maminkou. Situace se ale zvrtne a to, že jsou zamilovaný pár, musí předstírat mnohem déle.

Co řekli Kryštof Hádek a Kristina Svarinská o filmu:

„Scénář mě hodně bavil. Měla by to být trochu netradiční romantická komedie. Dodržuje nějaká daná pravidla romantických komedií, ale nebude to úplná slaďárna, myslím, že to bude docela zábavná jízda,“ popisuje film Kryštof Hádek.

VIDEO: Píseň k filmu Lítá v tom nazpíval Milan Peroutka

Video se připravuje ...
Píseň k filmu Lítá v tom nazpíval Milan Peroutka • VIDEO: Bontonfilm

„Lítá v tom je komedie o jedné milosrdné lži, která spustí řetězec událostí a rozvine hodně zajímavý příběh. Taky je o tom, jak je život nevyzpytatelný, přináší nečekané situace a zážitky a může se během jedné vteřiny úplně změnit,“ říká k filmu Kristína Svarinská.

Myslím, že ten příběh je chytře napsaný, film sám je hezky výtvarně a vizuálně natočený a je to sranda,“ dodáva Kryštof Hádek.

Co řekli Kryštof Hádek a Kristina Svarinská o svých rolích:

„Moje postava je už takovej starší kocour, co nemá moc štěstí na lásku. Vlastně mu jeho vztahy nevycházejí právě kvůli jemu samotnému. Ostatně i ve filmu říká, že jediná žena, se kterou vychází, je jeho maminka. Ale pak se jeho život obrátí naruby,“ říká ke své roli Kryštof Hádek.  

„Natálie je velmi zábavná, svým způsobem bezstarostná, spontánní a přímočará. Baví mě, že si na nic nehraje a bere život tak, jak přijde,“ vidí Kristína Svarinská postavu živelné Natálii, bývalé striptérky, která souhlasí, že se bude chvíli tvářit jako přítelkyně hlavního hrdiny.

„Kryštof je jeden z mých nejoblíbenějších hereckých partnerů vůbec, v rámci celého ČeskoSlovenska. Myslím, že si na place rozumíme, herecky se navzájem vnímáme a že nám to při natáčení tak nějak celkově funguje,“ říká Kristina Svarinská.

Kristína Svarinská se poprvé setkala s Taťjanou Medveckou: „Celé obsazení filmu je jeden sen, potkat například tak fantastickou herečku jako Tánička byla obrovská čest. Zjistily jsme, že fandíme stejnému fotbalovému klubu a během natáčení jsme spolu dokonce občas koukaly na fotbal:).“

V dalších rolích se představí Taťjana Medvecká, Anna Polívková, Sandra Nováková, Filip Rajmont, Pavel Soukup, Miroslav Noga nebo Veronika Žilková.

Autor: red