Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

O vítězi StarDance je zřejmě již rozhodnuto! Kdo se stane královnou či králem tanečního parketu?

15. prosince 2023 | 13:34

Dvanáctá řada StarDance čeká již zítra velké finále, do kterého se probojovala trojice účastníků. U dvou z nich to čekal jen málokdo, ale letošní ročník neměl o překvapivé situace nouzi. O prvenství zabojují Eva Adamczyková, Darija Pavlovičová a Vavřinec Hradilek.

Podle bookmakerů i sázkařů skončí Hradilek – s kurzem 18:1 – jako třetí a letošní vítězkou bude jedna z žen. „Jasnou favoritkou je Eva Adamczyková, která si připsala nejvíc desítek, po celou dobu soutěže podává skvělý výkon. Nahrávají jí i fyzická zdatnost a obří popularita u diváků. Se svými sportovními úspěchy a bezprostředním vystupováním se snadno stala miláčkem národa. Není divu, že více než dvě třetiny sázek jde právě na její výhru. Kurz na její vítězství má aktuálně hodnotu 1,43,“ říká mluvčí Chance Markéta Světlíková.

VIDEO: StarDance 2023: 4 NEJ podle designéra kostýmů Romana Šolce...

Video se připravuje ...
StarDance 2023: 4 NEJ podle designéra kostýmů Romana Šolce • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Za zmínku stojí, že u Richarda Krajča byl před jeho posledním tanečním večerem kurz 45:1 na to, že skončí. U Dariji Pavlovičové to bylo v počátcích soutěže právě naopak a očekávalo se, že taneční parket opustí mezi prvními. V každém díle se ale tanečně zvedala mílovými kroky, a stává se tak černým koněm soutěže. „Darija Pavlovičová je zajímavou soutěžící. Dokázala se nejvíc ze všech výkonnostně posunout a do finále patří zcela zaslouženě. Aktuální kurz na výhru je u ní 2,80,“ uvádí Markéta Světlíková.

Chance aktuálně eviduje náběry na StarDance za necelý půlmilion korun, finálové boje ale ještě nějaké sázky přinesou. Zatím nejvyšší sázka byla na vypadnutí Vavřince Hradilka v sobotu 18. 11., když si na to vsadil jistý sázkař za 16 400 Kč v kurzu 1,75 a prohrál. Vyšla naopak sázka na minulé kolo a na vypadnutí Ivy Kubelkové v kurzu 2,75, vklad 5000 Kč tak vynesl sázejícímu pěkných 13 750 korun,“ doplnila mluvčí Chance.

Kdo se stane královnou a králem tanečního parketu roku 2023? Dozvíte se již zítra!

Autor: Martina Miláčková