Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Slavnostní zakončení festivalu v Karlových Varech: Úchvatná Daniela Kolářová, nestárnoucí Robin Wright a další hvězdy

8. července 2023 | 19:30

Zazvonil zvonec a filmové pohádky je konec. Právě proběhlo slavnostní ukončení 57. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech. Kdo se ukázal na slavném červeném koberci? 

Závěrečný galavečer moderátor Marek Eben vtipně uvedl. „Horko udělalo své, ale jsem rád, že si ještě před doplněním tekutin zhodnotíme letošní ročník.“ A že rozhodně bylo o co stát!

VIDEO: Daniela Kolářová o konci spolupráce s Hanzlíkem...

Video se připravuje ...
Daniela Kolářová o konci spolupráce s Hanzlíkem • VIDEO: Blesk TV

Na letošní festival se akreditovalo skoro 11 tisíc lidí z celého světa. Celkem proběhlo 445 filmových představení, na která pořadatelé prodali 123 517 vstupenek.

Hvězdou závěrečného ceremoniálu byla jednoznačně Daniela Kolářová, která všechny naprosto uchvátila nádhernou róbou od návrháře Borise Krále a vynesla šperky Pomellato z klenotnictví Halada za více než 1 milion Kč. Právě tato legendární herečka převzala z rukou Jiřího Bartošky cenu prezidenta karlovarského festivalu. „Děkuji festivalu za toto nádherné ocenění,“ prohlásila dojatá Kolářová. Aplaus vestoje nebral konce.

A kdo další se prošel po slavném červeném koberci?

Samozřejmě nemohl chybět prezident festivalu Jiří Bartoška s manželkou. Právě ta k červeným večerním šatům na slavnostní zakončení zvolila šperky ALO Diamonds ze žlutého zlata se žlutými safíry olemovanými bílými diamanty za bezmála 100 000 Kč.

Ukázala se také slavná herečka Robin Wright. Alena Doláková dorazila s návrhářem Lukášem Macháčkem. Právě jeho róbu oblékla. Dorazila i Zuzana Stivínová v červené róbě Tatiany Kovaříkové a špercích Cartier.

Martha Issová zvolila recyklovaný model Chatty, který vynesla už na jedno předávání Českých lvů. Nechyběly ani Eva Holubová či nádherná Elizaveta Maximová.

Na další hvězdy, které si nenechaly ujít závěr filmového festivalu, se podívejte v naší fotogalerii!

 

Autor: Martina Miláčková