Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Halle Berry a její sexuální přiznání! V kolika letech měla první orgasmus?

19. prosince 2020 | 06:00

Nevím, jak vy, ale občas se musím pozastavit nad tím, jak je možné, že některé celebrity vypadají tak, jak vypadají, a je jim tolik, kolik jim je. Do téhle skupiny patří také herečka Halle Berry (54). Zkuste ji sledovat a zjistíte, že v jejím věku a bez make-upu je to neuvěřitelné! Nyní s kamarádkou prozradily ve videu se sklenkou v ruce i pár lechtivých detailů ze svého života.

Halle není na isntagramu žádným nováčkem, dalo by se říct, že díky němu můžete zjistit spoustu detailů z jejího života. Třeba to, jak je možné, že je v tak skvělé kondici. Keto dieta a cvičení jí k tomu, jak vypadá, dopomáhá, a na jejím profilu najdete přesný postup, jak cvičí a jak se stravuje. Nyní se ovšem objevilo také video, které natočila se svou kamarádkou, stylistkou Lindsay Flores. Tady obě dámy se sklenkou alkoholového drinku odtajňují intimní detaily ze svého sexuálního života.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Halle Berry (@halleberry)

 

Na otázku, zda si pamatují svůj první orgasmus, dokáže odpovědět jen jedna z nich. „Cože, ty si nepamatuješ svůj první orgasmus, jak je to možné?“ diví se Halle, když si na tento životní okamžik nemůže Lindsay vzpomenout. Halle přiznává, že si to v jedenácti letech při objevování své sexuality udělala sama. Do jaké skupiny patříte vy, pamatujete si na to, kdy jste prožili první vyvrcholení?

Lindsay a Halle nazvaly tuto jejich sérii Bad nad Booshy a venku už jsou tři díly, ten poslední o sexu je zatím nejšťavnatější, ovšem za zhlédnutí stojí i ostatní díly. Tyto dvě dámy se znají už více než dvacet let, takže toho mají spoustu k vyprávění. Rozhodně se u jejich pokecu na gauči neubráníte smíchu. Lindsay například přiznala, jaký byl její nejdivočejší sexuální zážitek. „Byl to sex na kapotě mého auta na kraji silnice, kde jezdila celou dobu auta,“ doznala se a doufala, že její kmoška také přizná barvu, ta ji ovšem v tomto případě zradila!