Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bohuš Matuš měl být profesorem a Lucinka jeho studentkou!

16. října 2020 | 06:00

Porodí a půjde zpátky do školy. Sedmnáctiletá Lucie Palkaninová si mateřskou dovolenou dlouho vychutnávat nebude. Podle Bohuše Matuše, s nímž čeká své první dítě, se bude snažit dokončit středoškolské vzdělání.

Před jejich seznámením studovala na Mezinárodní konzervatoři Praha. Moc si ji ale neužila. „Pořád mi chodila domů uplakaná, že se jí tam nelíbí, že tam nechce chodit a že už tam nepůjde. Přitom já tam dostal nabídku učit. Takže teď vymýšlíme, že by si dálkově udělala jinou střední školu. Koupil jsem jí počítač a vybíráme kterou. Asi zvítězí cestovní ruch. Ve škole byla Lucinka jedničkářka, tak by to měla zvládnout. Udělá si to během mateřské tak, aby měla maturitu,“ prozradil zpěvák tajný scénář. Ten zájem o hudbu u své přítelkyně podporoval, ale marně.

„Koupil jsem domů drahé nahrávací studio, jenomže Lucinka zpívat nechce. Přitom má opravdu dar, dalo by se na tom pracovat. Ale ona říká, že není žádná zpěvačka. Ráda čte. Přečetla spousty knížek a svět šoubyznysu jí nic neříká. Nemá ho ráda,“ tvrdí o své partnerce zpěvák.

Video se připravuje ...
Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila! • VIDEO: David Turek, Lukáš Červený

 

 

Autor: Ivana Bachoríková