Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Takhle tráví léto celebrity! Jak vypadají nejkrásnější terasy slavných hvězd?

2. srpna 2020 | 06:00

Díky tučným kontům si mohou celebrity dovolit ty nejluxusnější domy, a to hned několik! Jejich interiéry oplývají tím nejluxusnějším nábytkem a dekoracemi, terasy zase těmi nejkrásnějšími výhledy. A na ty se dnes zaměříme! Podívejte se na nejkrásnější venkovní terasy celebrit – také si dovedete snadno představit, že na nich trávíte léto?

 

Mít obyčejný balkon ve vlastním bytě je výhra. Ráno si na něm dáte snídani a kávičku, večer pozorujete západ slunce. Kdyby však celebrity viděly ty naše "miniterásky", nejspíš by je napadlo: a to je všechno? Při pohledu na ty jejich se ani nedivíme. Některé z nich totiž velikostně připomínají menší byt. 

Není žádným tajemstvím, že si celebrity potrpí na luxus. Přece jenom jejich nabitá konta jim dovolují dopřát si opravdu jen to nejlepší. Podle toho pak vypadá jejich bydlení, a to nejen uvnitř, ale také zvenku. Ceny vybavení jejich teras se pohybují v řádech milionů, a to se vsadíme, že ani nemají pořádně čas si na nich posedět a vychutnat si dokonalé výhledy, které jim terasy skýtají. Musíme uznat, že jen tiše závidíme. 

Na ty nejhezčí terasy celebrit se podívejte ve fotogalerii. Co na ně říkáte?

Autor: Aneta Valešová