Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Matka rodu Kardashianek slaví narozeniny! Loni dostala od dcery Ferrari, co to bude letos?

5. listopadu 2019 | 09:59

Hlava klanu Kardashian/Jenner Kris Jenner dnes slaví čtyřiašedesáté narozeniny! Jak se úspěšná manažerka a podnikatelka, která dokázala nejen ze svých dcer vytěžit maximum, změnila od svého mládí? Na svůj věk vypadá opravdu fantasticky!

Rod Kardashianek asi není třeba představovat. V čele stojí Kris Jenner, známá producentka, herečka a podnikatelka, a hlavně máma pěti úspěšných dcer. Jejím prvním manželem byl právník Robert Kardashian, se kterým má čtyři děti: Kourtney, Kim, Khloe a syna Roba. Z druhého manželství s Bruce Jennerem, který je nyní ženou, má jednu z nejúspěšnějších topmodelek Kendall Jenner a nejmladší miliardářku Kylie Jenner.

Podívejte se do fotogalerie na to, jak šel čas s Kris Jenner:

Rodina se proslavila díky reality show Keeping Up with the Kardashians (Držte krok s Kardashians), která se zaměřuje na soukromý, ale i profesní život rodinných členek. Není žádným tajemstvím, že právě Kris Jenner vděčí celý klan slavných sester za své úspěchy. Kris je totiž hlavní manažerkou celé rodiny a řídí ji opravdu dobře. Minulý rok se jí její dcera Kylie odvděčila zbrusu novým červeným Ferrari. Co od svých dcer dostane letos?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

488 For The Queen ♥️ #EarlyBdayGift

Příspěvek sdílený Kylie ✨ (@kyliejenner),

 

Autor: Aneta Valešová