Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zapomenuté fotky: Takto vypadala Melania Trump v 16 letech. Poznali byste ji?

16. dubna 2018 | 06:00

Melania Trump (47) si se svým mužem, prezidentem USA, zažívá poslední dobou krušné chvíle. Těžko mohla ve svých šestnácti letech, kdy slibně rozjížděla kariéru modelky, tušit, že jednou bude každý její krok sledovat nejen Amerika, ale i celý svět. Podívejte se na to, jak vypadala Melania jako bezstarostná teenagerka.

Melania Trump, rozená Knavsová, přišla na svět 26. dubna 1970 v bývalé Jugoslávii, dnešním Slovinsku. Než se stala první dámou Spojených států, živila se již od mládí jako modelka. Své první profesionální snímky nafotila už v šestnácti letech. Na fotografiích byste ji však poznali těžko.

Modelingu se Melania začala věnovat už během středoškolských studií. V Lublani, kde studovala střední školu designu a fotografování, ji oslovil slovinský fotograf Stane Jerko, aby mu pózovala. „Hledal jsem modelky na oblečení a na reklamu, když jsem si všiml této vysoké dívky se štíhlou a hezkou postavou,“ prozradil fotograf v rozhovoru pro web Univision.

Později však jeho nadšení pro budoucí první dámu USA opadlo a po dvou foceních spolupráci ukončil. „Její vzhled byl velmi dobrý na to, aby se stala vynikající modelkou, ale trochu postrádala energii a určité kouzlo,“ řekl o některých z jejích prvních snímků Jerko.

Na fotografie mladé Melanie Trump se podívejte do galerie:

Další zajímavé fotogalerie najdete ZDE >>>


Autor: Reflex.cz