Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Celebrity na síti: Nahý Šebrle, Krainová v Zanzibaru a modelka s vložkou

17. února 2018 | 06:00

Co je nového na sítích? Asi vás to nepřekvapí, ale objevily se zase nahé zadky, jeden vztahový comeback, nové česko-slovenské přátelství a vtipné valentýnské vyznání lásky. To a mnohem víc ve fotogalerii!

Kdo hýbe sociálními sítěmi tento týden? Na domácí scéně zabodoval Roman Šebrle (43). Ten poslal svým fanouškům valentýnský pozdrav v podobě odhaleného pozadí. "Hezký Valentýn, dámy! Srdíček a orosených sektů už jste dnes viděly dost, tak ode mě dostanete přání trochu jiné ..." Takový valentýnský dárek se nám líbil. A nejen nám! Lajky mluví za vše. Užívá si volné dny s rodinou a přáteli v německém Schladmingu na svahu.

Odhalování není nikdy málo na sociálních sítích. Předvedla se v celé své kráse i zpěvačka Rita Ora (27) a málem při tom spolkla sluníčko. Chcete-li se ještě více zasnít myšlenkami na léto, podívejte se na Instastories Simony Krainové (44). S rodinou odletěla do Zanzibaru, kde je ostatně i Patrik Hezucký (48) se svou přítelkyní.

Natalia Vodianova (35) přidala fotku s vložkou. Zdá se vám to divné? Přesně tohle chce modelka a další ženy změnit. V Indii totiž vyšel nový film Pad Man, v doslovném překladu "pán s vložkami". Má za cíl přestat dělat z menstruace tabu. V #PadManChallenge se objevily Emily Ratajkowski (26) nebo Doutzen Kroes (33).  

S kým opět chodí nejstarší syn Victorie a Davida Brooklyn Beckham (18), co závidíme Lindě Vojtové (32) a s kým se kamarádí Ben Cristovao (30)?

 

 

 

Autor: Lucie Houdková