Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Polonahá Křížková i oblečená neoblečená Lady Gaga

9. prosince 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Dara Rolins tento týden oslavila 45. narozeniny a Simona Krainová (44) jí přes Instagram popřála všechno nejlepší fotkou, která je několik let stará. Tipovaly bychom přelom tisíciletí, ale s jistotou to říct nemůžeme. Obě dvě totiž nějak zapomněly stárnout! Podívejte se do fotogalerie:

Kate Hudson (38) si už nějakou dobu užívá komfort krátkých vlasů. Musíme ale uznat, že více se nám líbila jako blond dlouhovláska! Na ježka se ostříhala, jak to tak bývá, kvůli roli a od té doby nosí vlasy nakrátko a ve své přírodní barvě – hnědé. Tento týden konečně prozradila, kdo je její inspirací pro tento účes!

Eva Herzigová (44) vyrazila na předávání britských módních cen a potkala se tam s Lewisem Hamiltonem (32), závodníkem formule 1 a expřítelem zpěvačky Nicole Scherzinger (39). Modelka a bývalá miss Katka Sokolová (28) si užívá v ráji, Tereza Maxová (46) zveřejnila fotku z dob, kdy byla těhotná s nejstarším synem Tobiasem (17). Lady Gaga (31) odstartovala své turné oblečená neoblečená a Linda Vojtová (32) a Lucie Křížková (33) se s posledními fotkami na Instagramu odvázaly. Jak? Uvidíte ve fotogalerii!

Podívejte se na rozhovor s modelkou Lindou Vojtovou, která oceňuje na českých ženách to, že nejdou přes mrtvoly:

Video se připravuje ...
Linda Vojtová: České ženy nejdou přes mrtvoly a to je na nich půvabné • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

A nakonec anketa! Odkdy vám obývací pokoj zdobí vánoční stromek? Nosí ho vašim dětem Ježíšek, nebo Mikuláš? Doma u Moniky Absolonové (41) je to Mikuláš.

Autor: Lucie Houdková