Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Patricie Solaříková z Ulice už nezazpívá! Vyděsila ji šílená nehoda vysílaná na Facebooku

13. července 2017 | 14:00

Tragická nehoda dívek v autě zasáhla mnoho lidí, včetně herečky Patricie Solaříkové (28), která je známá díky seriálové roli Terezy Jordánové z Ulice. Tato šokující a srdceryvná událost ji natolik zasáhla, že se k ní rozhodla veřejně vyjádřit.

Česká herečka Patricie Solaříková se vyjádřila k tragické nehodě dvou dívek na Mostecku, která oblétla internet. Nic netušící dívky vysílaly on-line na Facebooku svou bláznivou jízdu, která skončila silným nárazem do protihlukové stěny.

Řidička byla na místě mrtvá a spolujezdkyně vyvázla se zraněními. To vše, včetně záchranné akce, bylo přitom celou dobu živě vysíláno na sociální síti. Autonehoda má nyní sloužit jako odstrašující příklad pro mladé řidiče, zejména v autoškole.

Právě Patricie Solaříková se rozhodla z chyb dívek poučit. Sama na Facebook přidávala mnoho videí, která natáčela za jízdy. „Na základě té strašné tragické události, kdy zemřela mladá holčina, jsem se rozhodla, že nebudu už točit žádná zpívací videa v autě. A chtěla bych tímto apelovat i na vás, abyste se vykašlali na všechny takové ptákoviny za volantem a soustředili se na řízení, protože žádné rádoby video a lajky nestojí za to, aby se vám něco stalo,“ vzkázala herečka svým fanouškům prostřednictvím serveru nova.cz. Patricie bude prý svá videa natáčet dál, ale za jízdy se telefonu už ani nedotkne.

Podívejte se také na video, jak vypadaly hvězdy seriálu Ulice před lety. Poznali byste je ještě?

Video se připravuje ...
Jak vypadaly hvězdy seriálu Ulice v dětství • VIDEO: archiv TV Nova

Autor: Markéta Tošnarová