Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nej outfity uplynulého týdne: Okouzlující Katie Holmes a úděsná róba Daschi Polanco

  • 20. června 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Elsa Hosk (28)

    Na Fragrance Foundation Awards se každoročně oslavují úspěchy ze světa parfémů. U této příležitosti nesměla chybět švédská modelka Elsa Hosk, která oblékla nádherné černé koktejlky s asymetrickou sukní.
    Elsa Hosk
    Autor: profimedia.cz

  • Katie Holmes (38)

    Katie Holmes pro tuto příležitost zvolila bílé šaty z dílny návrháře Zac Posena a vypadala naprosto úchvatně. Přestože jí je téměř 40 let, její postavu by jí mohla závidět nejedna mladá dívka.

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Fragrance Foundation Awards 2017 • VIDEO: Youtube.com_Hollywood Action/BPŽ

  • Karlie Kloss (24)

    Modelka je známá svým citem pro módu. Tentokrát zvolila dlouhé šifónové šaty pokryté květy. Takto složitý model již nezatěžovala žádnými doplňky ani účesem. Pouze přidala pásek v mintové barvě. Ne každému by tento model slušel, jí ale rozhodně ano!
    Karlie Kloss
    Autor: profimedia.cz

  • Dascha Polanco (34)

    Dominikánsko-americká herečka často volí outfity, které její postavě příliš nesvědčí. Důkazem toho je její výběr zelených květovaných šatů, které vypadají, jako by si je narychlo ušila před akcí. Na kráse jim nepřidalo ani přemrštěné množství šperků.
    Dascha Polanco
    Autor: profimedia.cz

  • Lais Ribeiro (26)

    Tato modelka dává ráda na odiv svůj dekolt. Její model je neobvyklý, ale nádherný. Top spolu se splývající vlečkou, která hází odlesky, odhaluje upnuté černé kalhoty, které jsou vidět pouze zepředu. Naprosto správný výběr doplňků jen podtrhuje sílu celého outfitu.
    Lais Ribeiro
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.