Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Povedla se retuš první dámy Ameriky? Tohle už je trochu moc!

6. dubna 2017 | 06:00

Bílý dům je terčem pozornosti. A to ne jen kvůli politice. Zájem vedle prezidenta budí i jeho rodina, zejména manželka Melanie. Už od prezidentské volební kampaně kolují internetem kontroverzní fotky madam Trump. Internet na nějakou dobu ovládly i její nahé snímky. Teď vzbudila rozpaky oficiální fotografie z Bílého domu. 

Na internetu se rychle šíří čerstvě zveřejněná oficiální fotografie první dámy Spojených států amerických. Melanie Trump je na fotografii oblečená v černém saku, šátku a na rukou se jí třpytí dva diamantové prsteny. 

Není to ale zdaleka to první, čeho si povšimnete. Do očí bijící je především přehnaná retuš první dámy. Manželka amerického prezidenta se pomalu blíží k padesátce, přesto má na fotografii dokonalou pleť bez jediné vrásky. Diamantové prsteny sice budí pozornost, ale to, že na rukou není vidět žádná žilka, stejně zarazí. Dokonce i krk, který si Melanie alespoň částečně schovala pod šátek, je dokonale hladký.

Video se připravuje ...
Módní vkus Melanie Trump • VIDEO: youtube.com/Mary Tardito

Pro rodinu Trumpových je upravování fotografií standardem. I v lednu zveřejněná fotografie čerstvého prezidenta je na první pohled retušovaná. Donald Trump si na svém vzhledu totiž opravdu zakládá. Přestože jeho vlasy na to nevypadají, pečuje o ně skutečně bedlivě. Jejich vzhled údajně podporuje prášky proti vypadávání.

Není tajemstvím, že Melanie Trump podstoupila několik plastik. Přestože sama zákroky popírá, nemusí se za svůj vzhled stydět, na svůj věk skutečně nevypadá.

Naopak prezidentova první žena Ivana Trump může jen těžko skrývat několikačetné zákroky, které kvůli své kráse podstoupila. Jedna z nejslavnějších českých dam se nyní blíží k sedmdesátce, vypadá na to?

Autor: res