Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Oblíbený obchod Primark konečně u nás? Víme, jak to bude!

Primark
7. února 2017 | 10:25

Češky se radují, oblíbený obchod s levnou módou prý bude v Čechách. S informací přišel server thepraguegeezer.com, který informoval o tom, že v polovině letošního roku se otevře Primark v obchodním centru Chodov v Praze. Je to pravda, nebo se jedná o mylnou informaci?

Společnost Unibail-Rodamco, která v České republice vlastní a provozuje Centrum Chodov, se k informaci vyjádřila jasně: "Skutečnosti v článku nemůžeme potvrdit." Informaci vyvrátila i sama firma Primark. Takže kdo z vás si už plánoval velké levné nákupy v Praze, musí na ně zapomenout. Pro mnoho žen je to určitě zklamání, jiné zase berou nákupy v zahraničních pobočkách Primarku jako určitý rituál. "S kamarádkami si dvakrát do roka vyrazíme do Primarku do Drážďan. Nakoupíme si nové kousky, projdeme se po městě, dáme si dobrou kávu a užíváme si holčičí den," říká naše kolegyně, která je ráda, že obchod s levnou módou se v Čechách neotevře.

Proč ho milujeme?

V Primarku nakoupíte dámskou, pánskou i dětskou módu a také krásné doplňky do domácnosti. Všechno zboží je trendové a za opravdu skvělé ceny. A právě proto je síť obchodů tak oblíbená po celém světě. V Evropě a Americe už je téměř 300 poboček. Pro nás je nejbližší Primark v Drážďanech, Vídni nebo třeba Linci.

Móda z Primarku je kombinací stylů, jaké nabízejí obchody Zara, H&M, F&F nebo jaké prodává oblíbený zahraniční e-shop Asos.com. Díky tomu, že se v Primarku střídají kolekce mnohem častěji než v ostatních obchodech, je velmi často zboží ve slevách. Když budete mít šťastnou ruku, nakoupíte celý outfit klidně za pár stovek. Vyplatí se tu také nakoupit levné kalhotky, ponožky, originální pyžama nebo třeba basic kousky, které se v šatníku nikdy neztratí.

 

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybraly jsme pro vás první jarní novinky v obchodech • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

 

Autor: red