Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Monika Absolonová s Karlem Gottem a nahá Linda Vojtová

  • 19. listopadu 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Marta Jandová

    Marta Jandová (42) se pochlubila svým novým růžovým kabátem, přestože je jinak vyznavačkou černé. Další den to potvrdila, když vyrazila cvičit: jak jinak než celá v černém!

    Marta Jandová
    Autor: Instagram.com

     

    Marta Jandová
    Autor: Instagram.com

  • Monika Absolonová

    Monika Absolonová (40) je zpět v hudebním světě a rovnou vydala nové vánoční CD s názvem Až do nebes. Minulý týden její album křtilo několik slavných osobností a najdete na něm i duet s Karlem Gottem (77).

     

    Monika Absolonová natočila duet s Karlem Gottem.
    Autor: Instagram.com

    Fotka ze dne, kdy Monika s Karlem duet natáčela.

    Monika Absolonová
    Autor: Instagram.com

  • Linda Vojtová

    Linda Vojtová (31) potěšila své followery na Instagramu odvážnou fotkou. "Pondělí... Kéž bych mohla zůstat v posteli ještě jeden den," napsala k fotce.

     

    Linda Vojtová
    Autor: Instagram.com

  • Lucie Bílá

    Minulý týden Lucie Bílá (50) musela zrušit dva velké koncerty v O2 aréně kvůli zánětu průdušek, když na čas přišla o hlas. Oddech si nedopřála skoro ani celý týden, ve středu večer už zase stála na prknech divadla v Karlíně v představení Carmen.

    Lucie Bílá
    Autor: Instagram.com
     

    "Před pár dny jsem spadla z koně, ale dnes se do sedla vracím. Těším se večer na Carmen! Vaše Lucie."

  • Eva Herzigová

    Co je naprosto vším pro Evu Herzigovou (43)? Její rodina. "Toto je všechno, co potřebuju, a jsem za to velice vděčná," napsala k fotce.

     

    Eva Herzigová
    Autor: Instagram.com

  • Tereza Maxová

    Tereza Maxová (45) se provdala za dlouholetého partnera Buraka Oymena začátkem října. Vychovávají spolu tři děti, přičemž nejstaršího syna má Tereza z předcházejícího vztahu. Modelka zveřejnila na Instagramu několik fotek ze svatby u moře. A tato na obálce nejnovější Elle je další z nich.

     

    Tereza Maxová
    Autor: Instagram.com

     

    Video se připravuje ...
    Tereza Maxová: Nejvíc miluju sednout si k televizi a dát si kafe a bublaninu • VIDEO: Adam Balažovič

  • Rihanna

    Inspirace na nové boty? Rihanna (28) navrhla podzimní kolekci pro značku Manolo Blahnik. Jak se vám líbí chlupaté kozačky s podpatky vysokými až do nebes? Do zimních plískanic perfektní, nemyslíte?

     

    Rihanna
    Autor: Instagram.com

  • Petra Kvitová

    Petra Kvitová (26) se stala ambasadorkou pro ALO Diamonds a ve středu proběhla akce, kde byla takto oficiálně představena veřejnosti. Rozdávala podpisy svým fanouškům a prozradila, jak se těší na Vánoce. „Vánoce mám ráda už od dětství, protože je to jediný svátek v roce, ve kterém tráví členové rodiny čas spolu. Letos se je chystám strávit s rodiči ve Fulneku. Těším se i na všechna tradiční jídla: na kapra, salát i cukroví. Ale budu jen ochutnávat, nesmím to přehánět,“ říká Petra.

     

    Na fotce je Petra Kvitová s majitelem ALO Diamonds Alojzem Ryšavým a jeho dcerou Eliškou.
    Autor: ALO Diamonds

Autor: luh
Diskuse ke článku
.