Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Miminka Hollywoodu: Která trojice slavných žen se nedávno dočkala potomka?

12. července 2016 | 06:00

Rodiny Alanis Morissette, Liv Tyler a Emily Blunt mají teď doma veselo. Navštívil je čáp, nebo vrána?

V dnešní době sociálních sítí máme život slavných naservírovaný přímo pod nosem. Pyšné matky i otcové si v radostném opojení přidají fotku novorozeného potomka na svůj účet a celý svět může opěvovat, jak moc je miminko krásné, jak moc je roztomilé a možná i nejroztomilejší – jak občas internetem zní.

Nepřipadají vám takovéto komentáře scestné? Každé miminko je přece roztomilé a nezáleží na tom, zda se narodilo slavným rodičům nebo těm neznámým. Nicméně faktem je, že na to, jak miminka slavných žen vypadají, se rády podíváme. A alespoň virtuálně můžeme sdílet radost.

V poslední době se dočkaly přírůstku do rodiny hned tři slavné ženy: Emily Blunt, Alanis Morissette a Liv Tyler.

Alanis Morissette, její manžel Mario Souleye Treadway se synem
Autor: Profimedia.cz

Zpěvačka Alanis Morissette (42) porodila už 23. června, ale až teď se pochlubila dcerkou na Instagramu. Holčička dostala jméno Onyx Solace Morissette-Treadway a jejím otcem je raper Mario Souleye Treadway (36). Zpěvačka se provdala za Souleyeho v roce 2010 a pár má společně už šestiletého syna Ever Imre.

Liv Tyler (39) žije ve spokojeném manželství s Davidem Gardnerem, se kterým má syna Sailora. Nebyl mu ještě ani rok, když se slavná herečka radostně podělila o novinu, že je znovu těhotná. Tentokrát se jí ale narodila holčička, kterou pojmenovala Lula Rose. Liv má ještě 11letého syna Mila z předchozího vztahu.

A do třetice se stala dvojnásobnou matkou britská herečka Emily Blunt (33), kterou můžete znát například z filmu Ďábel nosí Pradu. Od roku 2010 je ve šťastném manželství s Johnem Krasinskim, se kterým má už holčičku Hazel. Ta se stala nyní velkou sestrou novorozené Violet. Je jedinou ze tří zmiňovaných slavných žen, která na internetu nesdílí fotky ze svého soukromí, a tak si budeme muset na fotky Violet počkat. V dnešní době mezi hollywoodskými hvězdami poněkud rarita.

 

Video se připravuje ...
Emily Blunt mluví o své nejnovější filmové roli. • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh