Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celebrity na síti: Vlasové proměny Taylor Swift a Iriny Shayk

  • 23. dubna 2016 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!


  • Taylor Swift

    Taylor Swift vstoupila do hudebního světa s blond dlouhými loknami. Postupně zkracovala až na mikádo a nyní se rozhodla zaexperimentovat i s barvou. Jak se vám na Taylor líbí platinová blond? Nám ano!

    Taylor Swift
    Autor: Instagram.com

     

    Líbí se vám na Taylor Swift platinová blond?
    40%
    60%
    Děkujeme za Váš hlas!
    6 hlasů
    9 hlasů

    Taylor Swift
    Autor: Instagram.com

  • Olivia Wilde

    Do řad těhotných hollywoodských hvězd se přidala i Olivia Wilde, a to podruhé. Světu to oznámila touto roztomilou fotkou. Se svým snoubencem Jasonem Sudeikisem (40), kterého můžete znát například z filmu Millerovi na tripu, má už jednoho syna. 

    Chrissy Teigen
    Autor: Instagram.com
      

  • Chrissy Teigen

    Zpěvák John Legend (37) a modelka Chrissy Teigen (30) se dočkali prvního potomka. Jejich dcera Luna se narodila o víkendu a ve středu se Chrissy pochlubila první fotkou miminka.

     

    Chrissy Teigen
    Autor: Instagram.com

  • Liv Tyler

    Liv Tyler (38) prostřednictvím Instagramu v lednu prozradila, že čeká třetí dítě, a nyní se pochlubila rostoucím bříškem. S Davem Gardnerem randí teprve od roku 2014 a na cestě je už jejich druhý potomek. Liv se tak stane trojnásobnou matkou. Syna Mila Langdona má s exmanželem Roystonem Langdonem. 

     

    Liv Tyler
    Autor: Instagram.com

  • Behati Prinsloo

    Svého potomka se dočká i frontman skupiny Maroon 5. Adam Levine (37) si modelku Behati Prinsloo (26) vzal za manželku před dvěma lety a miminko bylo plánované!

     

    Behati Prinsloo
    Autor: Instagram.com

  • Catherine Zeta-Jones

    Catherine Zeta-Jones (46) se vrátila do minulosti. Na fotografii je slavná herečka se svou dcerou Carys, která ve středu oslavila třinácté narozeniny!

     

    Catherine Zeta-Jones
    Autor: Instagram.com

     

  • Irina Shayk

     Irina Shayk (30) je černovláskou! Alespoň na focení. Z dlouhovlasé brunetky se takto dramaticky proměnila kvůli focení titulní strany časopisu Numéro. Její nádherná postava vynikla v peříčkových šatech od Valentina.

    Irina Shayk
    Autor: Instagram.com

    Video se připravuje ...
    Irina Shayk při focení titulní strany časopisu • VIDEO: Instagram.com

     

  • Salma Hayek

    I Salma Hayek přidává na Instagram selfie, bez make-upu i bez sebemenších stop po vráskách. Salmě je 49 let, pokud by vás to zajímalo...

    Salma Hayek
    Autor: Instagram.com

     

Autor: luh
Diskuse ke článku
.