Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Proč Cara Delevingne sekla s modelingem? Bude z ní herečka?

25. března 2016 | 06:00

Úspěšná modelka, oblíbenkyně Karla Lagerfelda a herečka se ve svém sloupku publikovaném na webu Motto rozpovídala o tom, proč se rozhodla opustit dokonale našlápnutou kariéru modelky.

Cara Delevingne (23) se vepsala do našeho povědomí především díky svému hustému obočí, které se vzápětí stalo jedním z módních hitů. Na mole sklízela jeden úspěch za druhým, byla tváří titulních stran těch nejvyhlášenějších magazínů, a dokonce se stala i herečkou. Její první větší rolí byla Margo ve filmu Papírová města. Ve svém sloupku publikovaném na webu Motto se rozpovídala o tom, proč se rozhodla nechat modelingu. 

Cara Delevingne na předávání cen Glamour
Autor: profimedia.cz

"Cítila jsem, že ode všech potřebuji schválení," píše Cara. "Výsledkem toho bylo, že jsem ztratila přehled o sobě samé a o tom, co znamená být šťastný, úspěšný. Myslím, že to všechno pramenilo z hluboko zakořeněné touhy po tom, aby mě měli všichni rádi." 

Přestože svou práci odváděla, jak nejlépe mohla, nakonec se stejně cítila jako budižkničemu. "Za nějaký čas jsem si uvědomila, že získávání souhlasu ostatních není tou nejdůležitější věcí na světě," píše Cara. "Ano, kariéra je důležitá, ale ne nejdůležitější. Samozřejmě jsem byla pyšná na to, co všechno se mi povedlo, ale nebyla jsem doopravdy šťastná." 

Díky tomu, že si toto uvědomila, se mohla v životě posunout dál. Srovnala si v hlavě své priority a nyní se snaží více dělat věci, které má ze srdce ráda. Uvědomila si, že práce není všechno a úspěch můžeme najít i v jiné podobě.

Video se připravuje ...
Vážný obličej? Ten na tváři Cary Delevingne nenajdete! • VIDEO: Instagram.com

"Koneckonců nezáleží na tom, kolik lidí má rádo vás nebo vaši práci. Pokud nemáte rádi sami sebe, na ničem z toho nezáleží."

Další novinky ze světa slavných sledujte v rubrice VIP.

Autor: luh