Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Nej outfity uplynulého týdne: Monika Bagárová konkuruje zahraničním hvězdám!

  • 10. května 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Paris Hilton (35)

    Hotelová dědička už má dost bláznivých a vyzývavých modelů, a tak v posledních letech dává přednost decentním modelům v nepříliš výrazných barvách. A dobře dělá! Na středeční newyorské akci Ballet Spring Gala 2016 se předvedla v modelu ve stylu Popelky. Nádherné korzetové šaty v pudrově růžovém tónu jí padly jako ulité. Skvěle zvolila i psaníčko ve stejném odstínu, nápadné blýskavé šperky a nadčasový účes a líčení ve stylu Audrey Hepburn. Jen třpytivé boty na platformě s romanticky laděným modelem příliš nekorespondovaly. Jednoduché hladké lodičky v pudrovém odstínu by byly mnohem vhodnější.

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz

     

  • Amanda Holden (45)

    Britská televizní moderátorka a porotkyně talentové soutěže Amanda Holden všem vyrazila dech. Na předávání britských filmových a televizních cen přišla v blýskavé róbě s pompézní vlečkou z dílny Tony Warda. Od šatů přes doplňky až po účes a líčení bylo všechno naprosto bezchybné. Nejenže Amanda vypadala minimálně o deset let mladší, ale stala se také hvězdou celého večera.

    Amanda Holden
    Autor: profimedia.cz
  • Alesha Dixon (37)

    Britská zpěvačka a tanečnice se na předávání cen BAFTA rozhodně nenechala zahanbit. Troufáme si tvrdit, že vedle Amandy Holden byla další hvězdou večera. Ve žluté róbě Michael Costello, která nechala dokonale vyniknout její snědé pleti, byla nepřehlédnutelná. Efektní řešení vrchního dílu šatů, rafinovaný průstřih a metalický pásek zvýrazňující perfektní křivky posunuly už tak nádherné šaty o level výš. Skvělé!

    Alesha Dixon
    Autor: profimedia.cz
  • Monika Bagárová (21)

    Zpěvačka Monika Bagárová navrhla společně s Lukášem Macháčkem vlastní kolekci oblečení, které vévodí sportovní elegance. Při jejím představení si samozřejmě oblékla vlastní tvorbu a vypadala božsky. Ve sportovním zkráceném topu, kalhotkách, síťované sukni a prodloužené vestě by mohla klidně konkurovat těm nejstylovějším zahraničním kráskám. Monika zkrátka jede!

    Monika Bagárová
    Autor: profimedia.cz
  • Tara Reid (40)

    Tara Reid, která se spíše než svými hereckými výkony proslavila silikonovým poprsím a extrémně vyhublou postavou, se minulý týden snažila proměnit v princeznu. A příliš to nevyšlo. Kdyby šaty končily v půlce stehen a nepokračovaly šifónovou spodničkou, odpustily bychom jí i nepřirozeně se dmoucí ňadra z výstřihu. Jediné, co se povedlo, je střídmý make-up a jednoduchý zvlněný účes, který jí svědčí.

    Tara Reid
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.