Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Idris Elba podlehl Naomi Campbell a opustil svého malého syna! Není jediný!

18. února 2016 | 06:00

Herec známý například ze seriálu Luther nebo filmu Americký gangster, Idris Elba, opustil svou partnerku, vizážistku Naiyanu Garth, se kterou má ani ne dvouletého syna Winstona. Podle deníku Sun se už odstěhoval ze společného bytu v Londýně.

Idris Elba začal randit s vizážistkou Naiyanou Garth v roce 2013, ta přišla poměrně záhy do jiného stavu a narodil se jim syn Winston. Pár se ukazoval na oficiálních akcích a vždy působil zamilovaně – až tohoto týdne...

Idris Elba a modelka Naomi Campbell opouští společně klub v Las Vegas
Autor: profimedia

Novinka, že se Idris odstěhoval, přišla krátce poté, co byl spatřen na nočním dostaveníčku s topmodelkou Naomi Campbell. Pohledný pár vyfotili paparazzi před prestižním klubem v Las Vegas. Oficiálně jsou přátelé od doby, kdy se seznámili na charitativní akci. Naomi se přátelstvím s Idrisem nijak netají, dokonce ho veřejně podpořila na Twitteru, když mu popřála k získanému ocenění a nominaci na Oscara.

Jestli za rozchodem Idrise s partnerkou stojí opravdu Naomi nebo je v tom úplně něco jiného, se ještě neví, protože ani Idris, ani Naomi se ještě k celé záležitosti nevyjádřili. Každopádně se aktuálně zařadil mezi muže, jako je i Roman Vojtek, který svou partnerku také opustil během těhotenství.

Na ostatní páry, kde mužova nevěra zasáhla malé děti, se podívejte ve fotogalerii.

Autor: kar