Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Týden na síti: Eva Herzigová po ránu a usměvavá Victoria

  • 14. listopadu 2015 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit? Nakoukněte do jejich soukromého života!

  • Andrea Verešová

     

    Andrea Verešová
    Autor: Facebook.com

     

    Co večeří Andrea Verešová? Vzhledem k povaze svého povolání musí dodržovat zdravý životní styl, a proto si večer dala na páře připraveného lososa, brambory a brokolici. 

     

  • Victoria´s Secret

     

     

    Victoria´s Secret
    Autor: Instagram.com
    Perfektní těla, luxusní spodní prádlo, křídla, přední topmodelky... O čem je řeč? Snad o nejočekávanější přehlídce roku. Tuto fotku zveřejnila společnost Victoria´s Secret na svém Instagramu těsně po skončení letošní show.

     

  • Victoria Beckham

     

    Victoria Beckham se synem Brooklynem
    Autor: Instagram.com

     

    Victoria (41) se stala podle magazínu Glamour Ženou roku 2015! Na událost dorazila se synem Brooklynem, který jí cenu Módní síla předal na pódiu. Victoria dokonce odhodila image ledové královny a usmála se! Radost musela mít asi obrovskou.

     

    Victoria Beckham
    Autor: Instagram.com

  • Eva Herzigová

    Eva Herzigová
    Autor: Instagram.com

    Jak vypadá Eva Herzigová (42) po ránu? Tuto fotku pořídila na hotelovém pokoji v Tokiu, kam zavítala u příležitosti sympozia pořádaného módním domem Dior. Tentokrát ale místo módy hrály prim výrobky pro péči o pleť.

  • Daniela Peštová

    Daniela Peštová
    Autor: Instagram.com

    Velkolepou přehlídku Victoria´s Secret si nenechala ujít ani topmodelka Daniela Peštová! Z místa by se mohla i ve svých 45 letech zařadit mezi mladičké modelky "andílky" na molo. Nemyslíte?

  • Michaela Štoudková

     

    Michaela Štoudková
    Autor: Instagram.com

     

    Modelka a blogerka Michaela Štoudková tento týden oslavila 30. narozeniny. Na svůj profil na Instagramu dala foto se svým přítelem a přidala popisek: "Na tu poslední jedničku si ještě počkám! A tu největší už mám💋💋💋💋 happy 30 to me!"

Autor: luh
Diskuse ke článku
.