Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Unavená Kate: Může za to jen nový účes, nebo i malá princezna?

27. října 2015 | 06:00

Královský pár, spolu s princem Harrym, si užil den plný premiér. Nejdřív animák s dětmi z charit a večer velkolepá bondovka. Kate to – ostatně jako vždy – slušelo, ale v její tváři byla znát únava.

Minulý týden byl pro královskou rodinu skutečně krušný. Alespoň z časového hlediska. Svou návštěvou Velkou Británii poctil čínský prezident a formální večeře a schůzky vystřídaly promítání filmů a další společenské události.

Vévodkyně Kate s princem Williamem a princem Harrym zamířila do Britské akademie filmového a televizního umění na premiéru pokračování Ovečky Shaun s názvem Shaun the Sheep: The Farmer's Llamas.

Vévodkyně Kate na premiéře filmu.
Autor: Profimedia.cz

Královská rodina si užila promítání společně s několika dětmi z charit. Není žádným tajemstvím, že mnohé z těchto dětí podporují. V rámci slavnostní premiéry si také zahráli na tvůrce a vyzkoušeli si, jak takový animovaný film vzniká. Tím ale jejich den neskončil. Královský pár, společně s princem Harrym, se plynule přesunul na další premiéru. A to očekávané bondovky Spectre v Royal Albert Hall v Londýně.

Na sobě má vévodkyně modré šaty v midi délce z dílny Tabithy Webb, která je její blízkou přítelkyní. Vypadá však poměrně unaveně, co za tím vězí? Může za to pouze účes, nebo i půlroční princezna, o kterou se vévodkyně stará?

Kate s Williamem a Harrym na premiéře filmu.
Autor: Profimedia.cz

Autor: luh