Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Alyssa Milano vzkazuje kritikům: Klidně budu dceru kojit až do 6 let!

13. září 2015 | 06:00

Dvaačtyřicetiletá herečka zveřejnila na svém Instagramu fotku, kde její dcerka po kojení usnula na jejích prsou. Za svou – pro některé příliš odhalenou – fotku ale sklidila vlnu on-line kritiky a pohoršení.

Alyssu Milano (42) znáte asi především díky roli Phoebe v seriálu Čarodějky, kde hrála jednu ze sester. V současnosti se ale herectví příliš nevěnuje, protože ji zaměstnávají čtyřletý Milo a roční dcera Elizabella, které má se svým manželem Davidem Bugliarim. 

K příležitosti prvních narozenin Elizabelly Alyssa zveřejnila na svém profilu starší fotku, kde dcera usnula na jejích prsou. „Všechno nejlepší, moje krásná Elizabello. Ukázala jsi mi, že mé srdce nezná hranic. Byla jsi zbývající částí mé duše. Děkuji ti za to, že sis vybrala mě,“ okomentovala herečka foto.

Elizabella oslavila své první narozeniny.
Autor: instagram.com/milano_alyssa/

Některým se snímek zdál přespříliš, a tak vyjádřili svůj kritický názor. K tomu se Alyssa později vyjádřila v televizi ET: "Já si toho nevšímám. Můžu Elizabellu kojit klidně až do šesti let! Když Miley Cyrus ukázala bradavku během přímého přenosu MTV hudebních cen, nikoho to nepohoršilo. Myslím, že lidé berou lépe to, když se prsa sexualizují, než to, když se spojují s tím, k čemu vlastně slouží, což je kojení malého človíčka," vzkázala rýpalům dvojnásobná matka. 

Pohoršují vás takovéto intimní fotky na sociálních sítích?
8,9%
91,1%
Děkujeme za Váš hlas!
35 hlasů
357 hlasů

Autor: luh