Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka s dvoubarevnou kůží: Chtěla se zabít, nyní dostává jeden kšeft za druhým!

6. srpna 2015 | 06:00

Chantelle Winnie, známá také jako Winnie Harlow, trpí kožní nemocí, kvůli níž je její kůže dvoubarevná. Chantelle ze své kropenaté pokožky udělala přednost a její kariéra modelky je rozhodně na vzestupu. 

Chantelle Brown-Young (21) trpí od čtyř let kožním onemocněním zvaným vitiligo, při němž postiženému v určitých místech na kůži chybí pigment. Pro svou "dalmatinovou" kůži si prožila i krušné časy kvůli šikaně ze strany svých spolužáků, a dokonce kvůli tomu pomýšlela na sebevraždu.

Nakonec se jí ale podařilo překonat těžkou minulost a splnit si celoživotní sen – stát se modelkou. Nedávno dokonce podepsala kontrakt se světoznámou firmou Desigual. V minulosti zase předváděla pro značky Diesel nebo Ashish.

Na její tváři nikdy nechybí úsměv.
Autor: instagram.com/winnieharlow

Energická Kanaďanka s havajskými kořeny se minulý rok přihlásila do americké reality show Amerika hledá topmodelku a umístila se ze 14 dívek na šestém místě. Od té doby se nabídky jen hrnuly. Má za sebou spoustu přehlídek pro přední návrháře, objevila se na titulkách magazínů a stala se také tváří značek Desigual nebo Diesel. 

Na rozverné promo video značky Desigual se můžete podívat zde: 

Autor: luh