Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity, které stále žijí s rodiči! Michelle Obama, Rafael Nadal a další

  • Tyto celebrity bydlí se svými rodiči. Jaký k tomu mají důvod?
    4. června 2015 | 06:00

    Že má každá světová celebrita své vlastní luxusní sídlo, kde si žije pěkně po svém? Nesmysl! Někteří slavní raději bydlí s rodiči, i když už jsou dávno dospělí. Dokonce i Kate Middleton prý uvažuje o tom, že se k ní rodiče přistěhují, aby mohli být stále spolu.

  • Jennifer Lawrence (24)

    Jennifer Lawrence
    Autor: EPA
    „Celý život jsem žila s celou rodinou v malém špinavém bytě v New Yorku a později v domečku v Kentucky. Myslím, že by bylo divné, kdybych žila v obrovském domě sama,“ prozradila oscarová herečka. Ta má všechny své osobní věci stále u rodičů v domě, kam jezdí, jak nejčastěji je to možné!

  • Kim Kardashian (34)

    Kim Kardashian se ráda ukazuje.
    Autor: Profimedia


    Kim Kardashian se již mnohokrát přestěhovala, ale stále se vrací domů. U svých rodičů bydlela celý rok 2014, jelikož dům, který si s Kanye Westem koupili, byl v rekonstrukci. Zatímco její sestry Kendall a Kylie bydlí ve svých vlastních domech, Kim nejradši bydlí se svou matkou Kris.

  • Bradley Cooper (40)

    Bradley Cooper
    Autor: Profimedia.cz
    Jeho rodina mu byla vždy nablízku, ale po smrti otce chtěl být Bradley své matce ještě blíž. Proto začali v roce 2011 bydlet společně. „Máme každý svůj velký pokoj a své soukromí. Dokážeme si vyjít vstříc a díky tomu nám společné soužití funguje," prozradil herec.

  • Taylor Lautner (23)

    Taylor Lautner
    Autor: ČTK
    Herci ze Stmívání Hollywood příliš k srdci nepřirostl. Raději žije se svými rodiči na severu Los Angeles. „Když se podívám zpět a představím si život bez podpory své rodiny a lidí kolem mě, je to pro mě až strašidelné,“ řekl Taylor.

  • Rafael Nadal (28)

    Rafael Nadal
    Autor: archiv
    Španělský tenisový hráč procestoval celý svět díky tenisovým turnajům, ale jeho domovem je stále dům jeho rodičů. Když není zrovna na cestách, tráví téměř veškerý volný čas doma. Jeho "dětský pokojíček" je ve skutečnosti celé křídlo domu.

  • Michelle Obama (51)

    Michelle Obama
    Autor: archiv
    I Michelle Obama se rozhodla, že chce mít svou maminku poblíž. Ta se rozhodla, že jako první krok opustí Chicago a nastěhuje se do Washingtonu do bytu v blízkosti své dcery a její rodiny. První dáma však byla neoblomná, a tak její matka nakonec zakotvila ve třetím patře Bílého domu.

Autor: mat
Diskuse ke článku
.