Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Fotograf princezny Diany pořídil první snímek celé královské rodiny po křtinách Charlotte

10. července 2015 | 09:18

Když se na to podíváte z lidského hlediska, je to v podstatě jen taková hezká rodinná fotografie ze křtin. Babičky, dědečkové, dokonce i prarodiče. Jenže ona to tak obyčejná rodina není, na fotografii je vyobrazena královská rodina. Takto je zvěčnil Mario Testino, dvorní fotograf Diany. 

Byl poslední, kdo pořídil oficiální fotografie Diany. A je první, kdo oficiálně zachytil celou královskou rodinu s novým přírůstkem, a to princeznou Charlotte. Mario Testino, který je už dlouhá léta dvorním fotografem královské rodiny, nyní zachytil samotnou královnu se třemi jejími následníky. Princem Charlesem, princem Williamem a samozřejmě s princem Georgem. 

Ovšem kromě rodiny ze strany prince Williama nesmí chybět ani druhá větev rodiny, rodina ze strany vévodkyně z Cambridge. V druhé řadě tak stojí otec Michael Middleton, sestra Pippa Middleton, bratr Jacob Middleton a matka Carol Middleton. Jediný, kdo na rodinné fotografii chybí, je strýček malého George a malé Charlotte –  princ Harry, který je momentálně na tříměsíční misi v Africe. 

"Působí neuvěřitelně energicky"

Fotograf Mario Testino, který pořizoval krásné snímky i Dianě, se později vyjádřil britskému deníku Daily Mail, jak si celé fotografování užil. "Fotografování křtu princezny Charlotte byl úžasný zážitek. Celá rodina na mě působí neuvěřitelně energicky. Je vidět, jak pevné pouto je mezi vévodkyní z Cambridge a princem, rodinné hodnoty jsou pro ně skutečně důležité," svěřil se fotograf, jaké to je pořizovat obrázek čtyř generací vládnoucí rodiny.

Obrázek byl pořízen v sídle Sandringham v Norfolku, které patří královské rodině už od roku 1862. 

První oficiální fotografie královské rodiny. Na fotografii jsou dva následníci trůnu.
Autor: facebook.com