Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Herečka Liv Tyler: Čtyři měsíce po porodu si vyšla ven v pyžamu!

21. června 2015 | 06:00

Slavná dcera zpěváka skupiny Aerosmith, rockera Stevena Tylera, porodila před čtyřmi měsíci druhého syna, kterého má se snoubencem Davem Gardnerem. Na newyorské přehlídce odhalila svou divokou stránku, kterou zdědila po svém otci, a na společenskou událost si vybrala neobvyklý outfit.

Americká herečka Liv Tyler je známá především díky roli ve filmu Armageddon a v trilogii Pán prstenů.

Ve 14 letech začala s modelingem a zanedlouho se objevila na titulních stránkách velkých časopisů jako Seventeen, Interview nebo Mirabella. Poprvé na sebe více upozornila v roce 1994 díky videoklipu Aerosmith Crazy.

Liv Tyler prozradila, že si otec Steven půjčuje věci z její skříně.
Autor: Profimedia.cz
Herečka se přiznala, že poslední dobou vyhledává hlavně pohodlné oblečení, a proto sáhla po nevšedním modelu, který připomínal pyžamo. Černá blůza a kalhoty s potisky divokých šelem přitom pocházejí z dílny návrhářky Stelly McCartney a jsou ušity z luxusního tenkého hedvábí. Známá návrhářka by zřejmě slyšela velmi nerada, že její tvorba vypadá jako obleček do postele.

I přestože se model příliš nepovedl, působila herečka uvolněně a spokojeně. Osvědčené kouřové stíny a jednoduché líčení daly vyniknout její přirozené kráse, která předčila prapodivný outfit.

Liv Tyler v outfitu Stelly McCartney
Autor: getty images

Autor: tech