Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ben Affleck se rozvádí. Tráví čas v kasinu v Las Vegas bez své ženy

29. května 2015 | 10:00

Jeden z nejoblíbenějších hollywoodských párů Ben Affleck (42) a Jennifer Garner (43) má manželské trable. Dvojice, která se vzala roku 2005 a má devítiletou dceru Violet, šestiletou dceru Seraphinu a tříletého syna Samuela, je od sebe. Budou se rozvádět.

Slavný pár se společně na veřejnosti neukázal více než měsíc. Začali trávit více a více času odděleně. Ben byl častokrát spatřen sám v kasinu v Las Vegas, zatímco jeho žena byla v New Yorku.

Když měla Jennifer narozeniny, Ben letěl do Kanady a podle svědků neměl snubní prsten. Podle vyjádření rodinného známého chce Ben podat oficiální prohlášení o rozvodu ještě před jejich desetiletým výročím. "Když měli Ben a Jennifer nějaký problém, byli na sebe hodně nepříjemní, dokud nestrávili nějaký čas odděleně. A tak spokojené manželství nefunguje,“ prozradil známý.

Ben Affleck a Jennifer Garner před časem na pláži, ještě jak spokojená rodina.
Autor: archiv

Jennifer Garner už se údajně nějaký čas emocionálně připravuje na rozvod. Navštěvuje terapeuta, aby se s novou životní situací vypořádala a aby dokázala po rozvodu vést normální a spokojený život. „Neměli jsme šanci. Ben je opravdu hodný chlap, ale náš vztah se začal hroutit. Když se podívám zpět, nevím ani proč," prozradila herečka.

Ben Affleck a Jennifer Garner ještě zamilovaní.
Autor: archiv

Pár se začal přátelit na natáčení Pearl Harbor v roce 2001. O pár let později Ben přiznal, že Jennifer miluje. Řekl: „Takhle jsem našel svou ženu: potkali jsme se při natáčení Pearl Harbor a zamilovali se do sebe při natáčení filmu Daredevil.“ Začali se scházet na konci roku 2004 a vzali se o dva měsíce později při soukromém obřadu. Jennifer byla v té době už těhotná.

Ben dříve randil se zpěvačkou a herečkou Jennifer Lopez, a to od června 2002 do ledna 2004, kdy byli i zasnoubeni, ale své svatební plány odvolali na poslední chvíli. Mezitím v letech 2000 až 2003 byla Jennifer Garner vdaná za herce Scotta Foleyho ze seriálu Chirurgové.

Autor: mat