Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ben Affleck vzkazuje fotografům: Je to zvrácené a špatné!

Ben Affleck se v rozhovoru pro Playboy pořádně rozohnil
10. prosince 2013 | 09:30

Hollywoodská celebrita, herec Ben Affleck, se zase jednou pořádně rozohnil. A tentokrát na adresu paparazzi fotografů. Benovi se ale nelze moc divit.

Na svoji popularitu si slavný herec už samozřejmě zvykl. Co ho ale spolehlivě dokáže vytočit doběla je pozornost, kterou bulvární fotografové věnují jeho dětem.

Starost o děti

Když došlo během rozhovoru pro časopis Playboy na Benovu popularitu, postavil se k tomu jako skutečný profesionál. Přiznal, že na pozornost médií už si zvykl, nedělá mu problém a chápe, že se slávou přichází i fotografové, jejichž práce je sledovat každý jeho krok. Co ale není schopen zvládat, jsou dospělí muži sledující Benovy tři malé děti - Violet (8), Sheraphinu (4) a Samuela (1), které má s Jennifer Garner.

Ben Affleck a Violet
Autor: Profimedia.cz
"O mě si říkejte co chcete. Můžete na mě pořvávat zpoza fotoaparátu nebo kamery. Můžete mě pronásledovat a fotit si cokoliv jen chcete. Je mi to jedno. Vlastně na mě teď před východem pár fotografů čeká. Super! Je to součást mé práce a beru to. Ale je špatné a zvrácené pronásledovat děti, fotit si všechno co dělají a pak ty fotky prodávat za peníze!", říká Ben pro Playboy.

Řvou na ně, aby upoutali pozornost

Se svými dvěma dcerami Violet (5) a Seraphine (2)
Autor: Profimedia.cz
"Moje děti nejsou celebrity a nemají smlouvy s hereckými společnostmi. A moje úloha, jako jejich otce, je chránit je. Nezlobte se na mě, ale je smutné, že lidé kteří ty fotky potom v médiích vidí si myslí, jak jsou moje děti sladké a vůbec jim nedochází, že za těmito snímky se ukrývá paparazzi, který čeká klidně i několik hodin s obrovským objektivem ve křoví a křičí na čtyřleté dítě, aby upoutal jeho pozornost.", vysvětluje dál Affleck.

Ben Affleck přestal kouřit i kvůli dceři Seraphině.
Autor: profimedia.cz
"Přirozenou reakcí dětí je naopak sklopit hlavu a dívat se na boty, protože jsou zmatené a bojí se cizích lidí. A tak na ně fotografové ječí o to víc. Což je možná bezva, když jste Lindsay Lohan, vycházející nad ránem z baru, nebo když jste já, nebo jakýkoliv jiný dospělý člověk. Ale dělat tohle dětem je prostě nechutné!".

Autor: brig