Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kerestešová se vsadila! Svleče mladé muzikanty donaha?

11. července 2014 | 12:00

Skupinu Make My Heart Explode tvoří dva mladí sympatičtí muzikanti Filip a Vláďa, kteří se snaží prorazit na české hudební scéně. Kluci ale potřebují bubny a tak si o ně řekli svým fanouškům. Co za to, když přispějete? Album zdarma a minikoncert na Staromáku, kde prý zahrají jen na „Adama.

Přispěj kapele s Andreou!

Andrea Kerestešová, slovenská herečka a modelka uzavřela sázku s nadějnými muzikanty a jako první tak oficiálně přispěla na nové bubny.

„Kluci jsou šikovní a jejich hudba mě baví. Ráda přispívám na dobrou věc, a když to má ke všemu být ještě legrace, neváhám. Jsem zvědavá, zda sázku vyhraji,“ nechala se slyšet půvabná herečka a patronka kapely. Na Staroměstské náměstí se prý kvůli sázce půjde přesvědčit na vlastní oči.

Kde nejsou peníze, není muzika

Nová aparatura, koncerty a zájezdy. To všechno něco stojí a kdo to nezná, nepochopí. Ve světě už dávno frčí projekty, díky nimž můžete přispět komukoliv nadanému a talentovanému na to, aby se splnil jeho sen.

Pražská kapela Make My Heart Explode, známá svými chytlavými až snovými melodiemi, odhodila zábrany a zapojila se do tzv. crowdfundingu (získávání peněz formou sbírky), po vzoru dalších kapel.

Jejich projekt - Přispěj kapele, je projektem nového start-upu Přispějmi.cz, který má jediné poslání. Zdarma lidem usnadnit darování a vybírání dárků pro jejich blízké. Služba je založena na jednoduchém principu komunitního financování skrze smluvené nakupovací servery.

Klikněte tedy na odkaz makemyheartexplode.prispejmi.cz a přispějte symbolicky kapele MMHE, která Vám za odměnu pošle své nové album a splní svou odvážnou sázku. Pokud se potřebná částka nevybere, peníze k vám dorazí zase zpátky, takže nic neriskujete.

Autor: red