Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 tipů, jak napodobit prázdninový styl Beyoncé

  • Beyonce na dovolené.
    30. dubna 2014 | 06:00

    Beyoncé si žije zkrátka královsky. Když zrovna nevystupuje na své báječné koncertní tour, užívá si života se svou rodinou. Tentokrát se s Jay Z i malou dcerou Blue Ivy vydala na exotické ostrovy a každý den vypadala naprosto luxusně. Chcete i vy na své letní dovolené vypadat dokonale a přesto uvolněně? Poradíme vám, jak na to!

  • Mějte famózní vlasy

    Čím přirozenější a větší "háro", tím lepší! A dalším pravidlem krásné Beyncé je, že prázdninový účes byl měl být co nejméně pracný a měl by vydržet celý den.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Plavky jsou základ

    Beyoncé nenafotila kolekci plavek pro H&M jen tak. Jednak v nich vypadá božsky, a jednak i ve svém soukromém životě miluje originální kousky k vodě. Nás z její dovolené nejvíce zaujaly červené plavky s volánky. Famózní!

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Slaďte se se svým protějškem

    Beyoncé a Jay-Z jsou bezpochyby jedním z nejkrásnějších párů showbyznysu. A není to jen tím, že jsou spolu šťastní, ale také proto, že jsou oba prudce styloví a vždy perfektně slazení.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Bez slunečních brýlí ani ránu

    Exotická zpěvačka Beyoncé je slunečními brýlemi doslova posedlá. Na dovolenou si jich sbalila hned několik a každý den je měnila podle outfitu. Brýle totiž dokáží dokonale zamaskovat unavené či nenalíčené oči a navíc dodávají modelu ten správný šmrnc.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Vsaďte na univerzální kousky

    Beyoncé je velkou fanynkou značky Topshop, odtud také pochází její oblíbený kousek - sportovní tričko s číslem. To využila na dovolené hned několikrát. Přehodila ho přes plavky, když se s Jay-Z proháněli na jachtě nebo ho oblékla ho k šortkách, když šla s celou rodinou projít na pláž.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Dovolená bez šatů není dovolená

    Beyoncé razí heslo, že každá žena by se měla na dovolené ukázat v letních, veselých a zároveň sexy šatech. Proto během dovolené občas odhoďte pohodlné šortky a probuďte v sobě ženskost.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Rtěnka umí divy

    Když jste na dovolené u moře, přehnané líčení není potřeba. Beyoncé například sází pouze na výraznou rtěnku, která z ní dělá královnu všech písečných pláží i přilehlých barů.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: Facebook
  • Nezbytný je klobouk

    Další součástí povinné výbavy zpěvačky Beyoncé je klobouk. Když si nechcete namočit vlasy při koupání, schováte je pod klobouk a zároveň je chráníte před paprsky slunce. Navíc takový šik slamák poslouží i jako perfektní doplněk jak k šatům, tak letnímu oblečení.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Neválejte se

    Samozřejmě, že si Beyoncé jela na exotickou dovolenou v první řadě odpočinout od náročného koncertování, ale rozhodně se pořád neválela na lehátku. S Jay-Z i dcerou Blue Ivy každý den něco podnikali, a když chvilku nebylo co dělat, Beyoncé alespoň chvilku řádila na krásně posekaném trávníku. Udržovat svoje tělo v kondici i na dovolené je důležité!

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram
  • Zujte se

    Krásná zpěvačka všem na fotografiích z dovolené ukázala, že boty nejsou téměř potřeba. Nejraději se bavila bosa a jak sama prohlásila, uvolňovala si nohy a byla spjata s přírodou.

    Beyonce na dovolené.
    Autor: instagram

Diskuse ke článku
.