Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, jak to slušelo i neslušelo slavým ženám na hudebním festivalu Coachella.
    22. dubna 2014 | 06:00

    Minulý týden si všechny celebrity, které si chtěly odpočinout od každodenního shonu, vyrazily na několikadenní hudební akci Coachella Music Festival. Slavné krásky tak vyměnily luxusní róby a boty na podpatcích, za pohodlné oblečení a tenisky. Podívejte se, co si oblékly a jak jim to slušelo, nebo naopak.

  • Alessandra Ambrosio (33)

    Brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio tento hudební festival přímo zbožňuje. Pár dnů zde strávila se svými přáteli a poslední den přijela dokonce s dcerou Anjou. Obě vypadaly naprosto úchvatně. Alessandra odhalila své dokonalé nožky v ultrakrátkých šortkách, které doplnila volným topem v etno stylu a kovbojskými boty. Malá Anja měla stejně jako maminka kraťasy a kozačky. 

    Alesandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Vanessa Hudgens (25)

    Další velkou ozdobou oblíbeného festivalu Coachella byla herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens, která se ani na chvilku nevzdálila od svého přítele, herce Austina Butlera. Vanessa v tom zkrátka umí chodit a ví, že s odhaleným bříškem a dostatkem etno šperků má vyhráno. Akorát nepadnoucí bavlněná sukně s třásněmi se podle nás hodí spíše pro indiánskou babičku.

    Vanessa Hudgens
    Autor: profimedia.cz
     
  • Pheobe Price (41)

    Vnadná modelka a příležitostná herečka Pheobe Price měla na festivalu trochu jiného parťáka, než všichni ostatní, čtyřnohého miláčka. Co se týče její festivalového "ohozu", třásně, kotníkové boty a klobouk by byly v pořádku, ale nevkusný výstřih a dmoucí se ňadra se na louku zkrátka nehodí!

    Pheobe Price
    Autor: profimedia.cz
  • Paris (33) a Nicky (30) Hilton

    Sestry Hiltonovi vyrazily na hudební festival Coachella společně a obě vypadaly přímo skvostně. Nicky oblékla krátké šaty v etno stylu, kožené sandálky, nasadila velké kulaté brýle a zapletla si cop, který mimochodem patřil mezi nejčastější účesy, které byly na festivalu k vidění. Starší Paris vypadala v maxi šatech s rafinovanými průstřihy a květinovou čelenkou jako éterická víla z pohádka. Tleskáme!

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz
  • Katy Perry (29)

    Zpěvačka Katy Perry nemohla na hudební akci Coachella chybět. Nově se ukázala se zelenými vlasy, se kterými možná zabodovala, na rozdíl od svého outfitu. V zařízlých džínových kraťasech, háčkovaném topu a růžových balerínách vypadala jako holk od vedle a byla opravdu lehce přehlédnutelná.

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.