Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Mila Kunis je těhotná! Dvojčata ale s Kutcherem nečeká

24. března 2014 | 12:00

Po nedávné zprávě, že se tihle dva zasnoubili, přišla teď další žhavá "pecka". Ashton Kutcher (36) čeká se svojí nastávající Milou Kunis (30) své první dítě.

O tom, že se Mile nějak podezřele zaobluje bříško, se už nějakou dobu spekuluje. Minulý týden se dokonce psalo o tom, že krásná herečka údajně čeká dvojčátka. Oba herci však o svém soukromí zarytě odmítají mluvit. Ještě že existují "přátelé", kteří se o informace za nějakou ten dolar rádi podělí.

"Oba jsou velmi, velmi šťastní. Je to všechno hodně čerstvé," prozradil časopisu People blízký zdroj.

Zároveň ale také popřel, že by šťastný pár čekal děti hned dvě. "Ne, dvojčata to nejsou," potvrdil.

Mila Kunis v bílém a Asthon Kutcher v kvádru. Praštili snad do toho?
Autor: Profimedia
Šestatřicetiletá hvězda sitcomu Dva a půl chlapa s Milou Kunis randí už od roku 2012. Až v posledních měsících však jejich vztah nabral na intenzitě. Možná i proto, že se Kutcher v listopadu loňského roku rozvedl s herečkou Demi Moore. S tou v manželském svazku vydržel celých šest let.

Milenci teď byli několikrát spatřeni na basketbalu, kde se vášnivě líbali a jednou je dokonce zachytila i kamera, která jejich polibek přenesla na obří obrazovky nad hřištěm. Navíc se na hereččině prstu objevil kroužek s působivým diamantem. Chystá se snad svatba?

Podle nejmenovaného zdroje z jejich blízkého okolí ne. "To, že se zasnoubili, přece ještě neznamená, že se hned musí brát. Svatbu zatím neplánují," řekl časopisu People.