Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka (25) porodila doma na toaletě. Netušila, že je těhotná

Gaynor neměla ani tušení o tom, že by mohla být těhotná. Syna porodila doma na toaletě, kam šla vykonat potřebu.
12. března 2014 | 06:00

Myslela si, že jí trápí střevní problémy. Celou noc jí bolelo břicho, bylo jí hrozně zle. Když pak šla ráno Gaynor Rzepka (25) vykonat potřebu, do toalety z ní "vypadlo" dítě. O svém těhotenství prý neměla ani tušení.

"Celý den mě hrozně bolelo břicho. Netušila jsem, čím by to mohlo být. V noci my nebylo vůbec dobře. A v jednu hodinu ráno mě pak probudila ostrá bodavá bolest na pravé straně mého podbřišku. V pět jsem pak měla pocit, že nutně potřebuju na toaletu, ale nešlo to," vzpomíná na okamžiky před porodem pětadvacetiletá dívka z anglického městečka Llantwit Major.

"V pět hodin dvacet pak přišla další vlna křečí a já šla znovu na toaletu. Ze sedu jsem se nakonec musela postavit, protože jsem se necítila dobře. Nemohla jsem přestat tlačit a dítě bylo najednou venku. Chytila jsem ho na poslední chvíli, jinak by skončilo v záchodové míse," prozradila deníku Daily Mail.

Roztomilý Olly James vážil skoro tři kila.
Autor: profimedia.cz
I když to zní neuvěřitelně, Ganyor Rzepka neměla o svém těhotenství ani tušení. Ještě pár hodin před porodem byla v práci, "oddělala" si desetihodinovou směnu v supermarketu, kde tahala i dvacetikilové bedny. Odmítla i nabídku vedoucího, aby si šla odpočinout domů. V pátém měsíci zase zaběhla půlmaratón.

"Celou dobu jsem normálně menstruovala. Nikdy jsem necítila žádné pohyby. Jediné, co jsem zaznamenala, byla má náhlá chuť na tyčinky Mars. A také šest kilo navíc, ale ty jsem příčítala právě těm tyčinkám," svěřila se novopečená maminka.

V noci Gaynor bolelo břicho a nebylo jí dobře. Ráno pak musela na záchod, kde porodila syna.
Autor: profimedia.cz
Syn, který dostal jméno Olly James, byl úplně zdravý a vážil skoro tři kila. Když rodiče Gaynor přiběhli do koupelny, protože slyšeli dceřin křik a následně dětský pláč, nevěřili svým očím. Zareagovali ale pohotově, dítě zabalili do ručníku a zavolali sanitku.

Ta převezla jejich dceru i s čerstvě narozeným vnoučkem do porodnice. Protože ale oba byli v pořádku, hned druhý den je propustili domů. "Lékaři mi tam řekli, že těhotenství jsem nepostřehla právě proto, že jsem byla stále tak aktivní," říká Gaynor, pro kterou je syn milým překvapením. Stejně tak jako pro jejího přítele, který byl nejdříve zprávou o tom, že se stal tatínkem, víc než šokovaný.