Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sebevražda Jaggerovy přítelkyně a slavné návrhářky: Kdo nosil její modely?

18. března 2014 | 13:30

Stud a vysoké dluhy dohnaly slavnou návrhářku, a partnerku Micka Jaggera, až k sebevraždě. V pondělí se L´wren Scott oběsila na klice ve svém bytě. Mrtvou návrhářku našel ráno její asistent. 

Sarah Jessica Parker s návrhářkou L'wrence Scott
Autor: Profimedia
Největšími milovnicemi jejich šatů byly beze sporu Nicole Kidman a Sarah Jessica Parker. Herečky oblékaly její modely i několikrát do roka a na červeném koberci v nich doslova zářily.

Připomenout můžeme například loňské předávání Oscarů, kde Nicole Kidman oslňovala v černozlaté róbě s nádherným vyšíváním. Jestliže zapátráme dál v minulosti, na Oscarech v roce 2009 jsme ji mohli vidět v pohádkové bílé róbě, jež vypadala jako pošívaná peříčky, a křehká Nicole v nich působila jako éterická víla.

Sarah Jessica Parker nás okouzlovala v šatech od L´wren Scott nesčetněkrát. Nejčerstvější vzpomínkou jsou jistě šaty zdobené geometrickými potisky ve velmi neotřelém barevném provedení. Mimo jiné nám také utkvěly v paměti nádherné minišaty v ostré fuchsiové barvě z roku 2009, jež na herečce krásně vynikly.

Scott ale šatila i další hvězdy. Například Jennifer Lawrence oblékla nádherné třpytivé šaty v roce 2011 na předávání cen Critic´s Choice. 

Jennifer Lawrence - Critics' Choice 2011
Autor: Profimedia

Jednoduchý střih na hereččině postavě skvěle vynikl a Jennifer byla královnou večera. Honosnější zářivý model, tentokrát v ostré modré, byl k vidění na předávání Oscarů téhož roku. Zvolila ho nominovaná herečka Amy Adams. Šaty od L´wren Scott milovala i herečka Penelope Cruz. Ta předvedla například vínovou toaletu s bohatým zdobením na Oscarech v roce 2011 nebo jednoduché černé minišaty o rok předtím na jiném předávání prestižních cen. Dále můžeme jmenovat hvězdy jako Madonna, Marion Cotillard nebo Christina Christina Hendricks. 

Její oblečení ale nepatří jen na červený koberec. Scott celebrity velmi vyhledávaly i kvůli jejímu krásnému oblečení na běžné denní nošení. Vášnivou nositelkou každodenní módy byla především Michelle Obama. Ta byla stálou zákaznicí a její model oblékla například při setkání s manželkou britského premiéra Samanthou Cameron.

Prohlédněte si ty nejkrásnější róby v galerii:

Autor: Kristýna Dolejšová