Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Seriáloví hrdinové, které milujeme! Dexter, Dr. House a další

  • Kter ze seriálových hrdinů je váš oblíbený?
    18. března 2014 | 06:00

    Ani jeden z nich sice není typický hollywoodský krasavec, který byl obsazoval přední místa žebříčků v anketách krásy, ale my je přesto milujeme. Řeč je o seriálových hrdinech, které obdivujeme na televizních obrazovkách a tajně o nich sníme. Který je váš favorit?

  • Michael C. Hall (43), seriál Dexter

    Seriál Dexter patří také k těm, které jsou nejčastěji ilegálně stahovány.
    Autor: profimedia.cz
    Charismatický herec Michael C. Hall se všem divákům vryl do paměti jako masový vrah Dexter Morgan, který paradoxně pracuje jako forenzní vyšetřovatel. Nejvíce nás baví, že psychopat Dexter je vlastně v jádru zdvořilý a hodný člověk, kterého má okolí velmi rádo. No a samozřejmě milujeme jeho uhrančivý pohled! (vysílají slovenské tv Plus a JOJ)
  • Nathan Fillion (42), seriál Castle na zabití

    Seriáloví herci
    Autor: Shutterstock
    Herce Nathana Filliona vídáme na televizních obrazovkách jako lehce ztřeštěného, ale racionálně uvažujícího spisovatele detektivek Richarda Castela, který pomáhá řešit vraždy newyorskému oddělení. A snad každá žena, která pravidelně sleduje seriál Castle na zabití (vysílá Prima i Prima Love), si o Nathanovi tajně sní.
  • Hugh Laurie (54), seriál Dr. House

    Hugh Laurie si získal popularitu až se seriálem Dr. House
    Autor: Profimedia.cz
    Hugh Laurie je nejen talentovaný herec, ale také hudebník. Hraje na klavír, saxofon a navíc skvěle zpívá. Co se týká jeho herecké kariéry, nejvíce se proslavil jako nekonvenční lékař Gregory House, který se ke svým pacientům chová velmi neomaleně. Přestože bychom ani jedna hrubiána House doma nechtěly, s nadšením ho pravidelně sledujeme na televizních obrazovkách a obdivujeme jeho podivuhodný šarm a inteligenci. (vysílá AXN)
  • Benedict Cumberbatch (37, seriál Sherlock

    V jeho podání, nabyl Sherlock Holmes zcela nový sex appeal
    Autor: shutterstock
    Nové zpracování legendární detektivní dvojice Sherlock Holmes a John Watson trhá rekordy. V roli génia Sherlocka, který má neuvěřitelnou schopnost analyzovat stopy, exceluje charismatický Brit Benedict Cumberbatch. Kdo ještě neměl tu čest, určitě se co nejdříve podívejte (vysílá Česká televize).
  • Keifer Sutherland (47), seriál Doteky osudu

    Kiefer Sutherland se vrátí jako agent Jack Bauer (seriál 24 hodin)
    Autor: Archiv Blesku, Záběr ze seriálu
    Herec Keifer Sutherland, kterého známe především ze seriálu 24 hodin, se v seriálu Doteky osudu (vysílá Prima Cool) proměnil v muže, kterému zemře manželka a on se musí sám starat o autistického syna. Ten ještě nikdy nepromluvil a jeho největší zálibou je psaní čísel. Jeho otec později zjistí, že čísla mají skrytý význam a dokáží dokonce předpovídat budoucnost.
  • Simon Baker (44), seriál Mentalista

    Seriáloví herci
    Autor: Shutterstock
    Hlavní hrdina kriminálního seriálu Mentalista (vysílá Nova), Patrick Jane v podání "sladkého" Simona Bakera dokáže odhalit pachatele pomocí řeči těla a jeho chování. Pokud jste milovnicí kriminálek, určitě máte pro tohohle blonďáka slabost.
  • David Boreanaz (44), seriál Sběratelé kostí

    Seriáloví herci
    Autor: Shutterstock
    Agent Booth v podání Davida Boreanaze je zkrátka vyšetřovatel, jak má být. Sympatický, svalnatý, chytrý, nebojácný hrdina, který roztomile koketuje se svou "parťačkou", antropologičkou Dr. Brannanovou. Nejedna z nás chtěla být někdy v její kůži, aby si užila přítomnost atraktivního agenta Bootha. (Vysílá JOJ a Wau)
  • Aaron Paul (34), seriál Perníkový táta

    Seriáloví herci
    Autor: Shutterstock
    Drobného Jessieho Pinkmana v podání Aarona Paula si oblíbili snad všichni fanoušci seriálu o vaření a obchodování s drogami, Perníkový táta. Jeho kouzlu podlehla i barbadoská zpěvačka Rihanna, která v době vysílání seriálu zahlcovala sociální sítě fotografiemi a příspěvky o dění v seriálu a postavě Jessieho.

Diskuse ke článku
.