Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Proč vyplazuje jazyk? Miley Cyrus prozradila své tajemství!

2. ledna 2014 | 13:00

Skandální zpěvačku Miley Cyrus (21) těžko na fotkách uvidíte jinak, než s provokativně vyplazeným jazykem. Je to součást její image nebo už tik? Miley konečně odtajnila, proč není schopna držet jazyk za zuby.

Znáte to, začnete dělat něco tak často, že si vás s tím najednou každý začne spojovat. Natáčení vlasů na prst, používání oblíbeného slova a najednou je to "ta věc", co vás charakterizuje, aniž by to pro vás možná bylo lichotivé.

U bývalé dětské hvězdičky Hannah Montany je právě takovou věcí její věčně vyplazený jazyk. Jenže, co stojí za jeho pozadím?

Tik z nervů

Tajemství je mnohem prostší a nevinnější, než byste od Miley čekali:

Miley neustále vyplazovala neposedný jazýček
Autor: Reuters, ČTK, profimedia.cz
"Když mě lidi fotí, cítím se hrozně nejistě. A poslední dobou mě fotí prakticky nonstop. Jenomže já prostě nevím, jak se mám tvářit. Co dělat s rukama, jak se usmívat a celkově se cítím hrozně trapně. Takže vyplazuju jazyk, protože prostě nevím, co jiného mám dělat.", svěřila se zpěvačka v rozhovoru s Babarou Walters.

Jak prosté!

Vážně je to lepší?

Miley Cyrus
Autor: Profimedia

Takže proto, aby na fotkách nevypadala nelichotivě, vyplázne Miley jazyk a vypadá prostě směšně. To má logiku! Musíme přiznat, že je to další z mnoha zpěvaččiných názorů a póz, které prostě nechápeme.

A co vy? Věříte Miley, že jí je trapné nechat se fotit, nebo si stejně jako my myslíte, že je to jen dobře vykonstruovaná součást zpěvaččiny image?

Zajímavé totiž je, že jazyk vystrčila až když přestala být Hannah Montanou. Že by jí do té doby focení nevadilo? Hlasujte v naší anketě.

Věříte Miley její historku o vyplazeném jazyku?
10,5%
89,5%
Děkujeme za Váš hlas!
46 hlasů
393 hlasů

Autor: brig